Comeback De Bauers: 'Alsjeblieft niet, ik hoef echt niet weer gevolgd te worden'

Entertainment
door Tika
maandag, 12 juni 2023 om 12:19
comeback de bauers alsjeblieft niet ik hoef echt niet weer gevolgd te worden
Eerder dit jaar kwamen er al geruchten naar buiten over een eventueel nieuw seizoen van De Bauers. De familie ziet het wel zitten, maar concrete plannen waren er nog niet. Volgens Yvonne Coldeweijer zit het toch wat anders. Blijkbaar zijn er al verschillende contracten getekend.

De Bauers

Twintig jaar geleden werd De Bauers voor het eerst uitgezonden. Ondanks de serie maar één seizoen heeft en het al zolang geleden is, zullen we sommige momenten nooit vergeten. De scene waarin Frans Chinees besteld, blijft iconisch. In 2006 en 2007 tekende het gezin voor een nieuw seizoen, maar dat is er helaas nooit van gekomen. Een poliep op de stembanden van Frans, was de oorzaak. Gelukkig was dat niet het einde van hun televisiecarrière en konden we later in diverse programma's alsnog van het gezin genieten.

'De Bauers is niet alleen Frans Bauer'

Afgelopen zondag was Frans Bauer te gast bij Renze op Zondag en hadden ze het onder andere over een comeback. "De Bauers is niet alleen Frans Bauer. Destijds hadden we nog twee kinderen. Inmiddels zijn er twee bij. Het is nogal wat. Als je ’s ochtends uit bed komt, dan zit de cameraman al te wachten op de bank" , legt hij uit.

Contracten

Niet iedereen in het gezin zit te wachten op een comeback van de realityserie. Jongste zoon Lucas ziet het niet zitten. "Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet weer gevolgd te worden”, liet hij weten in Rooijakkers over de Vloer . Ondanks de neuzen nog niet dezelfde kant opstaan en er nog geen concrete plannen zijn, zijn de eerste contracten wel al getekend, liet Yvonne weten. Het is bijna rond, waarschijnlijk kijken ze nu een beetje welke zender met hen in zee gaan. "En zijn ze nog aan het shoppen bij zenders, maar dat deze soap er gaat komen is bijna 100% zeker. Ik weet ook zeker dat ze overal voor heel veel geld terecht kunnen", vervolgt ze.