André Hazes over Monique Westenberg: 'Als ze straks écht oud is? Zien we dan wel!'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 juni 2023 om 14:27
andre hazes monique westenberg leeftijdsverschil
André Hazes is 29 jaar, maar heeft een – heftige knipperlicht – relatie met Monique Westenberg, die dit jaar 46 jaar wordt. Maar wat gaat hij doen als ze boven de 50 is straks?

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg hebben een relatie met ups en – vrij veel – downs. Ze kregen een relatie, samen een kind, gingen uit elkaar, André scharrelde wat met mensen wat zijn eigen leeftijd, raakten verloofd, gingen weer uit elkaar en nu weer bij elkaar. Het is bijna niet bij te houden, maar naar eigen zeggen is Monique de grote liefde van André. Hij zou haar zelfs wéér ten huwelijk willen vragen. Maar hoe weten we zeker of hij dit keer écht serieus is met haar?

Is Monique niet te oud voor André?

"Mensen zien je graag met Monique. Maar zij wordt ouders en je krijgt veel vrouwelijke aandacht. Denk jij niet over vijf jaar: doe mij maar leuk zo'n jongere versie van Monique? Hoe houd je die verleidingen tegen?" , vraagt de journaliste van weekblad Weekend
aan André. Naar eigen zeggen is hij niet meer bezig met andere dames. "Dat je niet meer drinkt, zorgt er wel voor dat je je grenzen weet. Dat scheelt echt en dat is heel relaxed. Als ik kijk naar de nachten met stappen en zo, dan doe je gewoon domme dingen."
Op dit moment begeeft André zich eigenlijk niet meer op plekken waar rare dingen gebeuren. Als dit wel zo is, geeft hij aan met z'n kop te denken en eens niet met z'n zaakje daar beneden.
Maar hoe ziet hij het leeftijdsverschil tussen de twee? Het is wel 16 jaar verschil. Ter referentie: er zit meer leeftijdsverschil tussen André en Monique, dan tussen mama Rachel Hazes en Monique. André tikt bijna de 30 aan, maar Monique al langzaam de 50. "Toen Monique en ik een relatie aangingen, zeiden mensen al tegen mij: 'Straks is zij oud en dan ben jij nog maar zo oud...' Ja, dat zien we dan wel weer, denk ik."
Klinkt echt heel overtuigend André, je lijkt heel zeker van je zaak!