André Hazes en Monique Westenberg ook voor de rechter voor kinderarbeid?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 24 augustus 2023 om 9:19
andre hazes monique westenberg rechter kinderarbeid
André Hazes en Monique Westenberg verschijnen vandaag voor de rechter, maar misschien staan ze hier binnenkort wel opnieuw. Dit heeft wederom te maken met hun zoon en mogelijke kinderarbeid.

André Hazes en Monique Westenberg voor de rechter

André Hazes en Monique Westenberg verschijnen vandaag voor de rechter vanwege de leerplichtzaak van hun zoon. In mei 2022 hebben zij Dré van school gehaald om op vakantie te gaan naar de Verenigde Staten. Ze hadden in eerste instantie toestemming van de school, maar deze is later weer ingetrokken. Desondanks hebben ze toch besloten om met Dré op vakantie te gaan, zelfs zonder toestemming. Hier ondervinden ze nu de gevolgen van.

Kinderarbeid

Maar misschien krijgt deze vakantie nog wel een extra staartje, als het aan roddelkoningin Yvonne Coldeweijer ligt in ieder geval wel.
Gisteren deelde ze over het feit dat de twee vandaag voor de rechter moeten verschijnen, maar ze kwam hier ook met een andere onthulling. "Is daar eigenlijk ook gefilmd voor de docu? Want een kind mag maar 6 dagen per jaar 'werken', dus gefilmd worden voor de docu, anders valt het onder kinderarbeid. Benieuwd of de rechter hier interesse in heeft."
schermc2adafbeelding 2023 08 24 om 091500
Beeld: Instagram @lifeofyvonne