Wendy van Hout in paniek na auto-ongeluk: 'De schrik zit er goed in'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 24 augustus 2023 om 9:37
wendy van hout zoon auto ongeluk
Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, deelt op Instagram dat ze de schrik van haar leven heeft gehad. Haar zoon is terechtgekomen in een auto-ongeluk.

De kinderen van Wendy van Hout

Wendy van Hout is de huidige vriendin van Peter Gillis, maar zij heeft ook eerdere relaties gehad. Peter krijgt in zijn relatie met Wendy dus niet alleen Wendy, maar ook vijf kinderen. Wendy heeft namelijk vijf kinderen uit andere relaties. Ze deelt regelmatig kiekjes van haar kinderen, maar brengt ze niet herkenbaar in beeld. Daar kunnen wij ons ook wel iets bij voorstellen, aangezien ze al genoeg over zich heen krijgt door haar relatie met Peter.

Auto-ongeluk

Wendy deelt heel erg heftig nieuws op Instagram. Haar zoon in namelijk terechtgekomen in een auto-ongeluk. "Gisteravond afscheid en een laatste kus; klaar voor de rit terug naar Frankrijk" , begint ze. "Werd ik wakker gebeld met de woorden: 'Mama geen paniek, ik heb een auto-ongeluk gehad'."
Het gaat om de oudste zoon van Wendy. Gelukkig is hij er goed vanaf gekomen, dat deelt Wendy ook in haar bericht. "Godzijdank heeft hij een engel op zijn schouder gehad. Koester altijd elk moment! De schrik zit er goed in."
Wij hopen dat Wendy en haar zoon langzaam een beetje van de schrik kunnen bekomen.
wendy van hout zoon auto ongeluk
Beeld: Instagram @wendy.van.hout