André Hazes en Monique Westenberg zetten zoon in het zonnetje: 'Blijf wie je bent'

Entertainment
door Indy
woensdag, 25 oktober 2023 om 16:44
tweede kind andre hazes monique westenberg
Het is een feestelijke dag voor André Hazes en Monique Westenberg. Hun zoontje André is jarig en blaast vandaag zeven kaarsjes uit. Zijn verjaardag wordt gevierd op het zonnige Bonaire.

Grootste geschenk

Beide ouders delen met trots foto's op Instagram van kleine Dré om hem te feliciteren. "Zeven jaar alweer! Blijf hoe je bent m’n jongen. Want ik vind je mijn grootste geschenk in dit leven! Ik houd van jou, oneindig!" , schrijft Monique Westenberg. André Hazes zet bij de foto's: "Gefeliciteerd mijn trots, mijn wereld en mijn allerbeste vriend. Nog zo klein maar toch zo groot. Wij houden van jou."

Vakantie op Bonaire

Het gezin zit nu op Bonaire, omdat André daar op schrijfkamp
is met zijn team om aan zijn tweede album te werken. Monique en kleine Dré nemen het er gelijk van en zijn aan het genieten van hun vakantie daar. Op Instagram deelde Monique pikante kiekjes in bikini
, die voor aardig wat ophef zorgde onder de volgers.
De ophef die is ontstaan, komt met name door het feit dat kleine André mee op vakantie is. Het stel heeft eerder namelijk een boete gekregen
, omdat zij André buiten de schoolvakanties om hadden meegenomen op vakantie. André en Monique hadden mondelinge toestemming voor vakantie aangevraagd voor april 2022 bij de leerplichtambtenaar. Die heeft deze aanvraag afgewezen, maar hier had het koppel geen boodschap aan. Zij besloten alsnog om kleine Dré mee te nemen op vakantie. De vakantie was langer dan tien dagen en daarvoor kregen ze een boete.
Het is vrij standaard dat ouders die dit soort dingen doen, hun kinderen zonder toestemming van school halen, een geldboete opgelegd krijgen. Dit is dan bij André en Monique ook niet anders, al zal het bedrag voor hen maar weinig voorstellen. Ze kregen een geldboete van 900 euro opgelegd. Het stel heeft in ieder geval geen spijt gehad van hun keuze. “Door die reis zijn we nu zo en heb ik het allergelukkigste kind op aarde” , vertelde André tegen RTL Boulevard. “Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde.”