Zoon André Hazes en Monique Westenberg weer in evenwicht na voetmassage

Entertainment
vrijdag, 24 november 2023 om 16:14
ontwerp zonder titel 2023 11 24t132655427
André Hazes jr. en Monique Westenberg's zoontje heeft zijn evenwicht weer gevonden na een woelige periode waarin zijn ouders ruziemaakten en hij zelfs van school werd gehaald. "Door een voetmassage."

Vakantie privéleges

Wie zal als eerste volwassen worden: André Hazes jr. of zijn zevenjarige zoon Dré? Het blijft een spannende vraag. Op dit moment is het ventje nog druk bezig met leren, al is zijn schoolervaring behoorlijk onrustig geweest. Zijn ouders hebben hem namelijk van school laten veranderen, omdat zijn vorige school niet akkoord ging met hun buitensporige vakantiewensen.
Hierdoor kwamen Monique en André te maken met de leerplicht en moesten verschijnen voor de rechter .
André en Monique hebben de luxe om hun eigen agenda te bepalen, vooral Monique, maar ze willen koste wat kost buiten de gebruikelijke schoolvakanties op vakantie gaan. Hun vorige school gaf geen toestemming, maar ze gingen toch en daarom hebben ze nu een waarschuwing op hun naam staan. Als vergelding hebben ze Dré daarom naar een andere school gestuurd.
Gelukkig hanteert de nieuwe school wel de privileges van bekende Nederlanders, want vorige maand mocht Dré een weekje buiten de reguliere schoolvakanties om met zijn ouders op reis. Wat een roerige situatie allemaal.

Voetmassage

Na een turbulente periode was de jonge Dré natuurlijk behoorlijk van streek, maar gisteren heeft hij de therapeute van zijn moeder bezocht. Zij heeft hem een voetmassage gegeven en nu is Dré weer helemaal in evenwicht. Drie keer op zijn grote teen drukken en hij kan er weer volledig tegenaan. Ideaal.
Monique deelde op Instagram: " Dré wilde ook wel even door haar geholpen worden. Ze heeft meteen bepaalde punten aangepakt waar behoefte aan was en dat heeft de afgelopen week ook voor hem weer balans gegeven!! "
Monique heeft ook plaatsgenomen op de behandeltafel van therapeute Carientje. " Carientje was van de week twee dagen in Nederland om behandelingen te doen. Dankzij een uitvaller kwam er een plekje vrij en mocht ze mij helpen. "
Is Monique nu ook weer helemaal in evenwicht? Ja, volledig. " Na een ingreep onlangs was mijn cyclus van slag, maar dankzij deze topper alles weer op de rit! "