André Hazes reageert op geruchten over huwelijk met Monique: 'Goed hé jongens'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 21 april 2023 om 9:40
ontwerp zonder titel 2023 04 21t102140960
Zoals we weten, stapt André Hazes weer in het huwelijksbootje met Monique Westenberg . We weten natuurlijk niet of dit echt door gaat, maar goed. De tijd zal het leren. Bonaire is de plaats waar zij de geloften gaan uitspreken eind dit jaar. In de middagshow van Frank Dane op Radio 538 reageert André nu op deze geruchten.

André Hazes reageert op huwelijksgeruchten

André heeft weer alles op de rails: alles lijkt goed te gaan in zijn leven. Zo is hij weer klaar om op te treden, blijft hij ver weg van de verboden middelen, heeft hij een goede band met zijn zoontje én stapt hij in het huwelijksbootje met Monique. Het weekblad Privé zei al eerder dat er geruchten zijn over dat André gaat trouwen met Monique op Bonaire.
In de middagshow van Frank op Radio 538 vragen ze André hoe de vork precies in de steel zit. Ze vragen hem hoe het zit met de huwelijksplannen op Bonaire, en hij reageert met: "Ja, goed he jongens." Frank vraagt vervolgens aan André of hij dezelfde aanpak zou gebruiken als eerst, waarop Andre lachend zegt dat hij niet weer zo'n ring gaat halen. "Het moet eerst even werken." De zanger denkt wel dat de eerdere verloving verbroken is en is daarom ook van plan als hij weer met Monique gaat trouwen, dat hij haar wel opnieuw gaat vragen.

André en Monique weer samen

Al eerder werd bekend dat de twee weer samen zijn. Zo zei hij al eerder ook tegen Frank: "Ik hou van haar, heel veel. En zij van mij. Of we samen zijn? Ik denk het, maar we wonen wel los van elkaar." Voor André is Monique de liefde van zijn leven en hebben ze nu een vorm gevonden die bij hun relatie past. "Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt. Ik heb m'n huisje in Wilnis, zij woont hier in Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed. "
vsd 1 6442464ecac87