Ilse de Lange over Songfestival-duo Mia en Dion: 'Dat is gewoon niet goed'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 21 april 2023 om 10:36
ontwerp zonder titel 2023 04 21t105840414
Ilse de Lange geeft aan dat ze medelijden heeft met het Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper: "Dat is gewoon niet goed."

Ilse de Lange heeft medelijden met Songfestival-duo

Ilse vindt het zielig waar Mia Nicolai en Dion Cooper heen moeten gaan. Ze krijgen bakken kritiek over zich heen, wat natuurlijk wel logisch is. Hun optreden ging namelijk faliekant mis tijdens de voorrondes van het Songfestival. Ook Ilse vond dat het 'gewoon niet goed' was, dat vertelt ze aan RTL Boulevard. "Ik zie het eigenlijk net als iedereen die thuis zit, ik kijk ernaar en zie wat er voorbij komt op de socials en televisie. Dan constateer ik hetzelfde: wat er is gebeurd, dat is gewoon niet goed. Ik vind het wel heel zielig, ik vind het zielig voor mensen die eigenlijk hier heel erg van moeten genieten. "

Ilse de Lange heeft hoop

Ze hoopt dan ook dat het vanaf nu beter gaat met Mia en Dion en dat het optreden tijdens de eerste halve finale op 9 mei beter mag klinken dan het eerste. "Ik hoop dat we straks allemaal verrast zijn, dat het wel goed komt en dat we wel naar de finale gaan. " Ilse deed zelf ook mee aan het Eurovisie Songfestival, samen met Waylon vormden ze het duo The Common Linnets en werden ze tweede tijdens het Songfestival in Kopenhagen.
Natuurlijk hopen wij ook dat het optreden beter gaat, maar we hebben er eerlijk gezegd niet heel veel vertrouwen in. Wat denk jij?