Opnieuw conflict tussen André Hazes en voormalig schrijversteam

Entertainment
door Sophie
woensdag, 12 juli 2023 om 10:37
andre hazes schrijfteam conflict
André Hazes en zijn voormalig schrijversteam zijn opnieuw in conflict met elkaar. Dit keer gaat het over de documentaire van André.

De comeback van André

Het oude team van André Hazes werd aan de kant geschoven toen hij zijn comeback aangekondigde. Hij ruilde zijn oude team in voor een nieuw team met onder andere Billy Dans en John Dirne.
Edwin van Hoevelaak, bekend uit het oude team van André Hazes, sluit niet uit dat er ooit een hereniging zal komen. Hij heeft aan dat als André zou bellen, hij gewoon op zou nemen en dat ze de draad weer op zouden pakken met een paar hele goede nummers.

Conflict tussen André Hazes en oude schrijversteam

Waar Edwin nog goed aan het praten was over André en een eventuele hereniging, zijn ze nu weer in conflict met elkaar. Edwin en Bram geven aan dat ze uit het tweede deel van de documentaire van André geknipt willen worden.
"Edwin en ik hebben beiden een e-mail gestuurd dat we er absoluut niet in willen. Maar tot nu hebben we geen reactie terug ontvangen met de bevestiging dat we eruit gehaald worden" , vertellen ze tegen weekblad Weekend .