Nicol Kremers vertrekt naar een afkickkliniek voor haar verslaving

Entertainment
door Sophie
woensdag, 12 juli 2023 om 9:05
nicol kremers afkickkliniek
Nicol Kremers probeert haar leven langzaam weer op de rit te krijgen, maar dat is blijkbaar meer werk dan we dachten.

Nicol Kremers pakt het leven op

Nicol Kremers pakt haar leven weer op na de breuk met Peter Gillis. Waar eerder alles voor haar geregeld leek te worden, was ze absoluut niet gelukkig. Peter zou haar namelijk voor langere tijd in de relatie mishandelen.
Ze heeft besloten om voor dit alles een stokje te steken. Ze heeft besloten haar eigen boontjes te doppen en heeft aangifte gedaan tegen haar ex voor mishandeling en bedreiging. Die rechtszaak gaat er komen en ook daar wil Nicol laten zien dat ze haar leven gigantisch op de rit heeft. Toch moet ze dan nog één groot probleem uit haar leven aanpakken.

Nicol vertrekt naar een afkickkliniek

"Inmiddels vanuit meerdere kanten bevestigd gekregen dat Nicol Kremers aankomend weekend (vermoedelijk vrijdag) richting Thailand gaat", vertelt roddelkanaal RealityFBI. "Zij verkoopt het richting haar achterban echter als 'vakantie'."
Maar Nicol gaat niet op vakantie, ze zou naar een afkickkliniek vertrekken om daar te werken aan haar verslaving. Ze zou namelijk verslaafd zijn aan witte poeder. "Het zal me niets verbazen als dit is ingegeven door haar advocaten, om zo, als ze voor de rechter moet verschijnen, kan aantonen dat ze haar leven op de rit heeft" , vertelt RealityFBI.
Of dat nou de reden is of niet, het is sowieso verstandig om zo'n verslaving aan te pakken. Dit kan namelijk uiteindelijk alleen maar hele nare gevolgen hebben.