André Hazes nu al bezig met tweede album

Entertainment
door Indy
woensdag, 18 oktober 2023 om 12:05
het oude team van andre hazes lacht hem uit wat een flop 1
Het nieuwe album Op Mijn Lijf Geschreven van André Hazes is pas twee weken uit, maar de zanger zit niet stil. Het ziet ernaar uit dat het tweede deel van het album al in de maak is.

Op Mijn Lijf Geschreven

Eerder liet de André Hazes in een verklaring weten dat hij voor zijn nieuwe album , Op Mijn Lijf Geschreven , met een nieuw team van muzikanten, songwriters en producers. “ Ik kreeg ruimte van het team om een leidende positie in te nemen in dit creatieve schrijfproces. Daardoor heb ik een kant van mezelf ontdekt die ik nog niet kende. Voor het eerst in mijn leven heb ik met overtuiging en volle overgave vanuit mijn hart geschreven en gezongen. Dit album vertegenwoordigt daarom precies wat ik op dat moment voelde” , zegt André.
Volgens de zanger is de sound uniek en wellicht anders dan we van hem gewend zijn. “Maar het is en blijft André Hazes-muziek omdat ik degene ben die de teksten heeft geschreven en omdat ik degene ben die het zingt.”

Doorpakken met muziek

André deelt in een video op Instagram dat zijn album de drie miljoen streams heeft gehaald en daar is hij trots op. “Ik wil jullie daar allemaal voor bedanken. Het is muziek die bij mij past en blijkbaar ook bij jullie”
, zegt de zanger in de video. Zijn volgers leken het echter interessanter te vinden wat André met zijn wenkbrauwen heeft gedaan.
Ook deelt André dat hij onderweg is naar Schiphol. Hij gaat opnieuw op schrijfkamp met zijn team in het buitenland. “Hier in Nederland worden het alleen maar depressieve liedjes. Ik wil doorpakken met muziek en het liefst zo snel mogelijk.”

Nieuw album in de maak

Het ziet er naar uit dat André inderdaad gelijk goed doorpakt. Op Instagram plaatst hij namelijk een story waarop hij druk bezig is met het maken van nieuwe muziek, met uitzicht op een prachtig strand.
"#opmijnlijfgeschreven2" , zet de zanger bij de foto. Wanneer we iets van André zijn nieuwe muziek krijgen te horen is nog niet bekend.