Jill Goede openhartig over kinderwens: 'Het lukt niet'

Entertainment
woensdag, 18 oktober 2023 om 10:20
jill goede leroy kinderwens
Jill Goede doet een boekje open over haar kinderwens. Ze probeert hiermee te bereiken om een taboe te doorbreken, over het niet lukken van zwanger raken.

Anticonceptie

Jill Goede deelt op haar Instagram dat ze vorig jaar haar spiraal eruit heeft laten halen en over wilde gaan op de pil, maar eigenlijk zat Jill daar helemaal niet op te wachten, om al die hormonen weer te gaan slikken. Haar vriend Leroy toen zei: " Waarom? Stop er toch mee. " Jill deelt ook dat Leroy van haar kinderwens af weet.

Moeite met zwanger raken

"Eigenlijk als je dan denkt we gaan er voor hoop je dat het snel raak is.
Maar dat was bij ons niet het geval, haast hebben we niet het zou komen als het moest komen. "
Jill geeft aan dat ze positief blijven en dat helpt hun enorm. Jill heeft altijd last gehad van hormoon klachten, zoals cystes op haar eierstokken en een cyclus, waar je volgens Jill u tegen zegt. Ze geeft ook aan dat ze ook heel veel last had van haar menstruatie. Ze schrijft ook gelukkig te zijn met de partner, die haar door dik en dun heen stunt.

Ziekenhuis

" Paar weken geleden hebben we aan de bel getrokken bij het ziekenhuis want ja wat zal het zijn waarom ik niet zwanger raak?
", deelt Jill op haar Instagram. Jill merkte dat ze het heel moeilijk vond om de dokter te bellen, om haar verhaal te vertellen. Ze kreeg snel een doorverwijzing naar de voortplanting afdeling in het ziekenhuis. Hierdoor werd Jill meer open en durfde ze het te vertellen aan sommige mensen.
Toen ze het vertelde aan mensen kwam Jill erachter dat ze hier niet alleen in staat en, dat er meer mensen zijn die hetzelfde probleem als haar hebben. Ze dacht dat iedereen om haar heen makkelijk zwanger raakte en beviel. Zo trok Jill dus de vraagtekens bij haarzelf. " En ik bleef voor mijn idee achter wat is het dan? Wat heb ik dat het niet werkt? " Zo sluit Jill haar bericht af: " Wij mogen 04/12/2023 naar het ziekenhuis
En willen jullie graag mee nemen in dit traject omdat wij het taboe willen verbreken en ons gevoel met iedereen willen delen. "