André Hazes verklaart opnieuw de liefde aan Monique Westenberg: 'I love you'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 05 juli 2023 om 17:49
monique westenberg gaf andre hazes een soa na de eerste date
André Hazes en Monique Westenberg zijn weer gelukkig samen en dat mag iedereen weten. Wederom laat André blijken hoeveel hij wel niet houdt van zijn Monique.

De knipperlichtverloving van André Hazes en Monique Westenberg

We gaan niet de volledige tijdlijn van André Hazes en Monique Westenberg met je doornemen, maar een korte samenvatting kan geen kwaad. Ze kwamen samen, kregen een kind, gingen uit elkaar, kwamen weer een aantal keren bij elkaar en gingen weer een aantal keren uit elkaar. Toen waren ze ineens verloofd, maar gingen ze weer uit elkaar en nu zijn ze wéér bij elkaar. Voor hoelang? Dat weten wij ook niet, zijzelf waarschijnlijk ook niet. Maar voor nu zijn ze in ieder geval weer smoorverliefd en is Monique weer de liefde van André's leven.

André verklaart de liefde aan Monique

Dat ze weer zo smoorverliefd op elkaar zijn, daar mag heel Nederland van meegenieten natuurlijk. Waar Monique normaal gesproken wil laten zien dat zij dé vrouw van André's dromen is, is het dit keer André zelf die de liefde publiekelijk aan haar verklaard.
Dit doet hij natuurlijk via Instagram, op zijn eigen manier. Met een video over, tsja, poepen. Bij de video schrijft hij "Shit, I love you" , en richt zijn aandacht hierbij op Monique.
Bekijk hieronder de foto van de liefdesverklaring:
schermc2adafbeelding 2023 07 05 om 162229
Beeld: Instagram @andrehazes