Nicol Kremers en Talpa hebben deal gesloten over Massa is Kassa

Entertainment
door Sophie
donderdag, 06 juli 2023 om 9:42
nicol kremers talpa deal massa is kassa
Nicol Kremers en Talpa zijn tot een overeenkomst gekomen over de serie Massa is Kassa en hoe het zit met het verwijderen van de afleveringen.

Sommatie van Nicol richting Talpa

De advocaten van Nicol Kremers, Sébas Diekstra en Allon Kijl, hebben namens het management van Nicol een sommatie gestuurd naar Talpa en de producent van het programma. In de sommatie stond dat ze wilden dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin Nicol te zien was, verwijderd zouden worden.
"Nicol wordt regelmatig nog neergezet als golddigger en er wordt vaak lachen en gekscherend over haar gedaan, ze wordt heel vaak nog negatief genoemd of in beeld gebracht. Ze wordt neergezet als een probleem dat is opgelost terwijl juist híj in die relatie jarenlang het probleem was" , vertelde haar management.

Talpa en Nicol Kremers sluiten een deal

Toen Talpa de sommatie binnen kreeg, reageerde ze kort dat ze er serieus naar zouden kijken. En wat blijkt: Nicol heeft nooit zelf haar handtekening gezet voor een deelname aan de serie. Deze zijn gezet door Peter Gillis en golden voor de familie, dan zou je dus denken ook voor Nicol. Maar zoals velen weten is Nicol nooit getrouwd geweest met Peter, dus valt hier formeel gezien buiten.
Talpa en de producent van Massa is Kassa
hebben nu gereageerd op de sommatie van Nicol en zijn tot verschillende conclusies gekomen. "In goed overleg zijn enkele aanpassingen gedaan in reeds uitgezonden afleveringen van het tiende seizoen. Nicol zal dit lopende seizoen van Massa is Kassa niet meer te zien zijn. Afleveringen uit voorgaande seizoen van Massa is Kassa, met Nicol, blijven zichtbaar op de platformen van Talpa Network."
Nicol lijkt zelf heel blij met deze deal, want ze heeft er verschillende screenshots van gedeeld op Instagram. Fijn dat ze dit nu achter zich kan laten en zich kan focussen op de andere zaken die er nog gaan komen die te maken hebben met Peter.

POPULAIR NIEUWS