Gordon stopt zijn honden zonder pardon in het asiel: 'Binnen 3 maanden spuit'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 06 juli 2023 om 10:18
gordon honden asiel
Gordon reist heel wat af en dit zorgt voor veel vragen. Hij heeft namelijk twee hondjes, maar waar blijven zijn hondjes Toto en Rocco als hij weg is? De heren van Roddelpraat lijken hier een antwoord op te hebben.

Honden mee naar Dubai?

Gordon is verhuisd naar Dubai en toen was al heel snel de vraag waar zijn hondje Toto zouden blijven. Er werd gesuggereerd dat Toto zou achterblijven in Nederland, maar niets bleek minder waar. Hij nam hem mee naar Dubai én nam er zelfs nog een extra hondje bij: Rocco.
De zanger heeft niet veel geluk in de liefde, maar gelukkig heeft hij ontzettend veel liefde voor zijn hondjes. Hij maakte ook een Instagramaccount aan voor zijn trouwe viervoeters, maar deze ligt inmiddels alweer maanden stil.

Gordon stopt honden in het asiel

Velen vragen zich af waar de hondjes zijn gebleven, vooral nu Gordon zoveel op reis is. "Wij hebben het antwoord" , laten de heren van Roddelpraat weten. "Wij hebben gehoord van Nederlanders woonachtig in Dubai dat Toto en Rocco naar het dierenasiel zijn gebracht in Dubai."
Je zou kunnen denken dat het niet zo gek is dat ze daar tijdelijk ondergebracht worden, maar Gordon had eerder altijd een au pair die voor zijn honden zorgde als hij weg was. Dit zou echt nu te duur zijn voor hem. "Financieel gaat het niet goed met Gordon, daarom gaat hij weer zingen in Nederland. Hij is al zijn contracten kwijt" , zegt Jan Roos. "Het vervelende is: omdat het te duur werd om continu een au pair te hebben, zijn ze dus naar het asiel gebracht."
Dan is het natuurlijk hopen dat de hondjes weer en leuk baasje krijgen, maar de tijd schijnt te dringen. "In het dierenasiel in Dubai krijgen honden die na drie maanden niet worden opgehaald door een baas, een spuitje. De kans dat Toto en Rocco dood zijn, is vrijwel honderd procent." Dat is natuurlijk wel heel erg verdrietig.