Foto: André Hazes wederom uit de kleren bij optreden

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 juni 2023 om 10:28
andre hazes strafblad
Dat André Hazes graag veel van zichzelf laat zien, is natuurlijk geen geheim. Maar nu laat hij tijdens een optreden misschien iets teveel zien.

André Hazes uit de kleren

Eerder schreven we al over André Hazes die veel van zichzelf liet zien op Instagram . Hij deelde een flinke reeks aan foto's van zijn afgelopen week, maar daar zat ook een hele verontrustende foto bij. Namelijk één waarbij hij te zien was in de studio, zonder kleding aan!
We vragen ons af of het misschien een soort manier van creatief proces is, of gewoon om lollig te doen. Het lijkt hem in ieder geval wel te bevallen, want hij en zijn team trekken de traditie door bij een show op het eiland Capri.

Optreden zonder kleren?

De foto van André Hazes zonder kleding is best wel een ding geworden. Overal in de media zag je het verschijnen en het lijkt erop dat zijn team een grapje met hem wil uithalen.
Ze hebben namelijk een foto, van André zonder kleding, op het drumstel geplakt. Het is natuurlijk niet echt het lichaam van André – dat mogen we hopen trouwens – maar zijn hoofd is op een ander lichaam geplakt. Kinderachtig, maar ook wel een klein beetje grappig!
André Hazes besloot het grapje te delen op zijn Instagram. Zie de foto hieronder:
andre hazes zonder kleding optreden
Beeld: Instagram @andrehazes