Rachel Hazes zoekt opnieuw aandacht: 'Leegte in mijn hart'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 juni 2023 om 9:37
rachel hazes lekte brief
Vandaag zou André Hazes sr. 72 jaar zijn geworden en natúúrlijk moet Rachel Hazes hier weer even haar moment of fame voor pakken via Instagram.

Rachel Hazes melkt de naam van haar man wéér uit

Dit jaar is het negentien jaar geleden dat André Hazes sr. overleed. Rachel Hazes haalt herinneringen op via Instagram en vertelt hierbij dat er nooit een dag is geweest waarop er niet over hem is gesproken.
"Afgelopen vakantie zijn wij naar al jouw favoriete plekjes geweest en hebben veel in jouw denkwijze gedaan" , schrijft Rachel op Instagram. "Wat voelde jij je daar toch altijd gelukkig. Dankbaar ben ik dat ik nog naar veel van deze plekken terug kan gaan waarbij de mooiste herinneringen in mijn gedachten weer bovenkomen. De plek waar jij vaak zat is leeg en die leegte in mijn hart zal altijd blijven."

De relatie tussen Rachel en André Hazes sr.

De relatie tussen Rachel en André Hazes sr. is niet altijd over rozen gegaan. De twee waren praktisch gezien uit elkaar op het moment dat het heel erg slecht ging met André, maar hoe dat allemaal precies gegaan is zal waarschijnlijk nooit duidelijk worden.
Rachel probeert tot op de dag van vandaag haar man nog steeds te eren, op – een heleboel – verschillende manieren.
Bekijk de foto's hieronder: