Yvonne Coldeweijer over het verhaal van Guido Weijers: 'Gaat hem helemaal kapot maken'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 juni 2023 om 16:38
yvonne coldeweijer over guido weijers effect
Yvonne Coldeweijer kwam eerder al met een héél bizar verhaal over Guido Weijers. In haar podcast vertelt ze over het effect dat dit op hem zal hebben als het naar buiten komt.

Guido Weijers doet het met minderjarigen

Yvonne Coldeweijer kwam met het verhaal dat Guido Weijers het bed zou delen met verschillende jonge meiden . In ruil daarvoor kregen zij een gratis vakantie of mochten ze mee naar leuke feestjes. Hele verontrustende verhalen die nog wel eens heel slecht zouden kunnen zijn voor de loopbaan – en het privéleven – van Guido.
Hij zou dit al jarenlang doen, zelfs met meisjes onder de 18 jaar. Daarvan kreeg Yvonne ook een bericht op Instagram. Later vertelde ze dat ze onderzoek zal gaan doen naar dit verhaal en dat mensen contact met haar op mogen nemen op het moment dat ze een verhaal hebben.

Het effect van Yvonne Coldeweijer op Guido

De collega van Yvonne, Mark Koster, praat in de nieuwste aflevering van De Juice Show over de situatie met Guido. "Het lijkt erop dat je met een enorme beschuldiging gaat komen die dusdanig groot is dat je dat ook aan hem wil voorleggen" , vertelt Mark. "Ja, ik ben niet milder geworden, maar ik probeer het echt goed te doen, want ik heb gewoon ontdekt wat het effect is van dingen die ik doe", vertelt Yvonne. "En met de informatie die ik heb over Guido: dat gaat hem helemaal kapot maken. Dat kan niet anders. Dus ik heb er eigenlijk gewoon even niet zo'n zin in."
Yvonne geeft aan dat zij het eigenlijk ook niet leuk vindt om dit te moeten delen, maar dat het toch eigenlijk zijn eigen schuld is.
Yvonne moet ook een beetje oppassen voor haar eigen reputatie. Als zij het namelijk verkeerd heeft, dan doet ze wel een hele heftige beschuldiging en dat kan haar duur komen te staan.