Annemarie geeft opnieuw een hint over relatieproblemen met Simon Keizer

Entertainment
door Denise
dinsdag, 21 maart 2023 om 9:52
ontwerp zonder titel 71
Opnieuw zijn er weer geruchten over de relatie problemen van Simon Keizer en Annemarie. Annemarie deelde een bericht op haar Instagram Stories, maar paste deze hierna weer aan. Is dit dan tóch het bewijs van een relatie crisis?

Annemarie Keizer past haar story aan op Instagram

Gisteren deelde Annemarie een foto op haar Instagram Stories van haar outfit. Ze schreef hierbij: "Omdat wij weer eens een ouderwets gezellig feestje hadden." Het viel Juicechannel op dat deze tekst niet de originele tekst was. Zij zeiden: "Voor deze story had ze namelijk een andere geplaatst waarin ze in de ik-vorm sprak. Die heeft ze enkele minuten later verwijderd en de ik-vorm dus aangepast naar de wij-vorm." We vragen ons af: waarom zou ze het zo nodig vinden om deze story aan te passen? Dat moet toch betekenen dat er duidelijk wat aan de hand is?

Problemen huwelijk Simon en Annemarie Keizer

Eerder schreven we ook al dat het mogelijk zou zijn dat het koppel uit elkaar is . Annemarie was jarig en normaal gesproken schenkt Simon hier aandacht aan en zet hij zijn vrouw in het zonnetje. Maar nu bleef er stilte op Instagram. Volgers denken dat er sowieso relatieproblemen zijn en sommige denken zelfs een relatiebreuk! En dat is niet het enige. Eerst had Annemarie altijd in haar bio staan dat zij 'nog steeds verliefd is op haar man', maar deze bio is nu leeg...
Eerder was er al trouble in paradise voor Annemarie en Simon. Simon zou van andere walletjes eten en contact hebben gezocht met andere vrouwen. Hij nodigde deze vrouwen zelfs uit op zijn kantoor. Het leek Annemarie niet zoveel te doen, want zij bleef trouw aan Simon. Maar misschien is de relatie nu dan echt op de klippen gelopen. Wat denk jij?