Simon Keizer en Annemarie uit elkaar?

Entertainment
door Denise
dinsdag, 14 maart 2023 om 15:16
ontwerp zonder titel 48 2
Al eerder zou het huwelijk van Simon en Annemarie Keizer in zwaar weer verkeren. Simon zou meerdere minnaressen hebben gehad tijdens hun relatie. Annemarie deed alsof er geen vuiltje aan de lucht hing en bleef bij Simon. Maar volgers denken nu dat er zeker wat mis is met de relatie.

Troubles in Paradise

Zo was Annemarie afgelopen zondag jarig. Normaal gesproken zet hij zijn vrouw elk jaar in het zonnetje op deze dag, maar nu was het angstvallig stil op Instagram. Zowel Simon als Annemarie hadden niks gepost. Wat zou er aan de hand zijn?
De stilte doet de volgers vermoeden dat het koppel relatieproblemen heeft, of zelfs een relatiebreuk! Een volger schrijft in een gesprek met Juicechannel: "Ze had altijd in haar bio iets van: 'Nog steeds verliefd op Simon.' Nu is haar hele bio weg".
Er waren vorig jaar maar liefst zeven vrouwen die zeiden dat zij contact hadden met Simon. Juicechannel meldde toen op Instagram: "Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben." Zo zou Simon de vrouwen zijn tegen gekomen op een camsite en vervolgens zijn telefoon nummer hebben gegeven. Voor sommige vrouwen was bellen niet het enige waar het bij bleef. "Die werden uitgenodigd bij hem op kantoor, daar heeft Simon namelijk een 'mancave.'''
We zijn heel benieuwd wat er aan de hand is. Zouden ze uit elkaar zijn?