Johan Derksen doet onthulling: 'Al getekend bij Talpa'

Entertainment
door Denise
woensdag, 15 maart 2023 om 9:02
ontwerp zonder titel 49
Johan Derksen heeft verklapt dat hij een nieuw contract heeft getekend bij Talpa. Dit vertelde hij gisteren in de uitzending van Vandaag Inside. De bedoeling was eigenlijk om te wachten met tekenen totdat de onderhandelingen rond waren, maar Johan dacht hier kennelijk anders over?

Al getekend

Het is hét onderwerp waar de media het over heeft. Het onderhandelen van een nieuw contract van de heren van Vandaag Inside met John de Mol. Doordat het trio zo populair is kunnen zij best veel geld vragen. Oud zenderbaas en kijkcijfer expert Tina Nijkamp heeft gezegd dat ze wel 2,5 miljoen kunnen vragen per jaar. Het AD meldde deze week dat ze 1,2 tot 1,4 miljoen gaan verdienen per jaar met daar nog bij een lange vrijdagavondshow die ze gaan krijgen.
In de uitzending van gisteren zegt Johan dat hij het contract al heeft getekend. "Nou, ik heb net een contract getekend tot ehh…", waarop Wilfred antwoordt: "Heb jij al getekend?" Wilfred is degene die de onderhandelingen doet voor de mannen. "Wij nog niet namelijk". Johan antwoordt hierop: "Dat had ik nog niet mogen zeggen tegen jullie." Het is niet zeker of dit een grapje is van Johan of dat hij daadwerkelijk getekend heeft.
anp 448667203 64118277da1cd