Anouk mist haar werk bij The Voice of Holland: 'Ik had een hele leuke band met de mannen'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 12 september 2023 om 16:01
anouk the voice of holland terugkeer
Zangeres Anouk zegt in een gesprek met RTL Boulevard dat ze haar werkzaamheden bij The Voice of Holland mist. Vorig jaar liet de zangeres weten dat ze stopt als coach in het programma. Ze noemde het programma 'een corrupte bende', maar lijkt daar nu van terug te krabbelen.

Anouk bij The Voice of Holland

In een video op Instagram vertelde Anouk vorig jaar dat ze afstand van The Voice of Holland wil nemen. Ze zei daar toen het volgende over: "Nou wat een pleuriszooi allemaal, wat onwijs verdrietig en teleurstellend" , begint de zangeres.
"Ik heb nog niets gezegd, omdat ik de aflevering van BOOS wilde afwachten, aankomende donderdag. Maar na een aantal statements te hebben gezien van onder anderen Jeroen Rietbergen en ook een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, ja, eigenlijk weet ik wel genoeg. Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij The Voice. Het is gewoon een corrupte bende."

Terugkeren voor een flinke som geld

Opvallend is dat Anouk nu in een gesprek met RTL Boulevard zegt dat ze haar werk als coach mist. De talentenjacht werd in 2022 niet meer uitgezonden, vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen door Marco Borsato , Jeroen Rietbergen en Ali B .
Anouk zegt lachend alleen voor een flinke som geld terug te willen keren. Ze mist onder andere de sfeer en het creatieve proces. De zangeres heeft nog steeds moeite met de verhalen van haar collega's die naar buiten zijn gekomen. "Ik had een hele leuke band met de mannen om wie het ging. Ik ken ook de andere kant dus het is best een beetje moeilijk om dat een plekje te geven."
De zangeres sluit niet uit dat ze ooit weer als coach betrokken zal zijn bij een talentenjacht, maar zal niet snel ja zeggen. Anouk zegt dat het dan of The Voice moet zijn, of totaal iets anders. Dit zal dan waarschijnlijk wel zonder haar collega's waar ze zo'n leuke band mee had, Marco Borsato en Ali B, zijn.