Babynieuws voor deze Married at First Sight-kandidaat: 'Dolgelukkig'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 12 april 2024 om 11:24
lars mafs
Babynieuws voor een van de oud-kandidaten van Married at First Sight. Weet u nog wie politieagent Lars is? Hij werd drie seizoenen geleden gekoppeld aan Lizzy. Helaas zijn ze na het programma uit elkaar gegaan, maar beiden hebben inmiddels de liefde weer gevonden.

Married at First Sight

Al jarenlang is Married at First Sight een groot succes bij RTL 4. Het programma gaat over vrijgezellen die tot nu toe niet de ware hebben gevonden. Ze schakelen de hulp in van de wetenschap om hun prins/prinses op het witte paard te vinden. Er zijn verschillende testdagen waarbij de experts gegevens verzamelen van de deelnemers en ze matchen met andere deelnemers.
Wanneer ze denken de perfecte match te hebben gevonden, verrast presentator Carlo Boszhard de deelnemers met het heuglijke nieuws. De stellen zien elkaar voor het eerst bij het altaar. Hierna volgt de huwelijksnacht, huwelijksreis en gaan ze samenwonen. Of ze de ware liefde vinden?

Zwangerschap

Nu is Lars dolgelukkig met zijn vriendin Felice, zonder de hulp van MAFS. Op Instagram deelt hij een kiekje met zijn vriendin vanaf hun vakantie op het eiland Lanzarote. Lars heeft zijn hand op de buik van Felice gelegd. Erbij staat geschreven: ‘Je bent zo welkom lief klein meisje! 🌸’ Het gelukkige koppel laat weten dat Felice is uitgerekend in augustus 2024.

Uit elkaar

Oké, we moeten wel eerlijk zijn. In eerste instantie leek het tussen Lars en Lizzy allemaal koek en ei. Maar tijdens het koppelweekend ging het goed mis. Het pasgetrouwde stel ging met ruzie uit elkaar en ook na de opnames bleef het niet stil tussen de ruziënde exen. Lizzy deed in de media een boekje open over de seks met Lars. Daar was hij niet zo blij mee, op z’n zachtst gezegd.
Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen voor de twee ex-liefjes. Ook Lizzy is namelijk gelukkig in de liefde. De oud-kandidate heeft een huis gekocht met haar nieuwe partner. ‘Het maakt niet uit wat we doen, ik geniet elk moment met jou #liefdevanmijnleven’, schreef ze op Instagram.