Band tussen Sarah van Soelen en moeder niet altijd goed geweest: 'Ik heb me wel zorgen gemaakt'

Entertainment
door Tika
zondag, 18 juni 2023 om 9:50
band tussen sarah van soelen en moeder niet altijd goed geweest ik heb me wel zorgen gemaakt
De band tussen Sarah van Soelen en haar moeder Rebecca kan niet beter. De twee zien elkaar niet als moeder en dochter, maar ook als beste vriendinnen. Zo is het zeker niet altijd geweest.

'Ik heb me wel zorgen gemaakt'

De band tussen Sarah en haar moeder is beter dan ooit. In het verleden hebben ze weleens flink gebotst, dat kwam vooral door bepaalde keuzes die de influencer maakte. Het begon allemaal bij een peuk. Die zorgde er voor dat Sarah op jonge leeftijd verslaafd raakte aan pilletjes, poeders en alcohol. Dit was een lastige periode voor beiden. "Ik heb me wel zorgen gemaakt. Als het niet goed gaat met je kind, gaat het ook niet goed met jezelf. Gelukkig heeft ze alles weer prima op de rit”, vertelde Rebecca in een interview met VROUW .

De band tussen Sarah van Soelen en haar moeder

Gelukkig zijn ze er goed uitgekomen en beschouwen de twee elkaar als beste vriendinnen. "Onze band is innig. We zijn moeder en dochter maar tegelijkertijd ook beste vriendinnen. We moeten eerdaags maar een BFF-armband kopen, vind je niet?”
– Klopt ook niet helemaal als je moeder je beste vriendin is, maar goed. –

'Het eisenpakket is niet zo hoog'

Rebecca is nog helemaal happy en verliefd op haar man, Rudolf van Soelen. Dit is niet de biologische vader van Sarah, maar zo ziet ze hem wel. Nadat André Hazes en Monique Westenberg een paar jaar geleden uit elkaar gingen, heeft hij de zanger onderdak geboden. Zo kwamen Dré en Sarah in contact. Momenteel heeft ze geen man in haar leven en laat ze weten dat haar standaard best laag ligt, maar dat wisten we al toen ze met de zanger aanpapte. "Het eisenpakket is niet zo hoog. Hij moet humor hebben, lief zijn en van honden houden, want hij krijgt er gelijk twee. En blond haar en blauwe ogen is ook prima", zegt ze.
De twee dames hebben een zware periode gekend, maar hun band is beter dan ooit.