Yvonne Coldeweijer heeft uiteindelijk veel meer macht dan wij denken

Entertainment
door Tika
zondag, 18 juni 2023 om 10:50
yvonne coldeweijer bewijst wederom hoeveel macht ze heeft chantal bles vreest voor het ergste
Dat Yvonne Coldeweijer veel macht heeft over bekende Nederlanders is een feit. Nu bedenkt Chantal Bles zelfs speciale restricties om uit de handen van de roddelkoningin te blijven.

Bruiloft Chantal Bles en Robert Doornbos

Styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos hebben het eerste deel van hun bruiloft erop. In april gaven ze elkaar ze elkaar al het ja-woord, maar een handtekening bij de gemeente was voor hun niet genoeg. Ze pakken groots aan en gaan voor een groot feest in Italië. Ondanks de geruchten rondom Robert die vreemd zou gaan met Sarah van Soelen, staat het feest nog altijd op de planning.

Bang voor Yvonne Coldeweijer

De jurk die ze die dag zal dragen is natuurlijk al lang gekozen. Haar collega Claes Iversen heeft hem ontworpen. "Claes wil heel graag foto’s van Chantal in de jurk, maar Chantal heeft gezegd dat hij daarop moet wachten”,
vertelde Yvonne op haar Instagram. De styliste heeft namelijk één eis voor op de speciale dag, er worden geen foto's gemaakt. Ze vreest natuurlijk dat Yvonne er iets mee zal doen. "Ik zou me meer druk maken of foto’s van een cheating Robert bij mij terechtkomen in plaats van Chantal in een jurk. Maar goed.”

Affaire

Dat Robert een affaire met Sarah zou hebben , kwam ook van de roddelkoningin. Vreemd is het dan ook niet dat Chantal bang is voor Yvonne. Persoonlijk zouden wij het feest cancelen, maar waarschijnlijk is er al van alles betaald en kunnen ze een terugbetaling op hun buik schrijven.
We zijn benieuwd of iedereen zich aan haar opgestelde regel gaat houden.