Bas Smit uit huis gezet na overspel: ‘Bed gedeeld met mannelijke zanger’

Entertainment
door Sophie
donderdag, 13 juli 2023 om 14:12
bas smit jody bernal roddelpraat
In de aflevering van Roddelpraat kwam wel heel verontrustend nieuws naar boven over Bas Smit. Hij zou namelijk het bed hebben gedeeld met déze mannelijke zanger.

Bas Smit houdt niet van negatieve aandacht

Bas Smit heeft duidelijk gemaakt dat hij er een gigantische hekel aan heeft als de media iets slechts over hem te zeggen heeft. Maar dat stopt de heren van Roddelpraat – voornamelijk Dennis Schouten – niet om toch even een heel verontrustend nieuwtje over hem te delen.
Waar Jan Roos één van de beste vrienden is van Bas Smit, vindt Dennis Schouten hem een zelfingenomen kwal. Hij neemt dan ook geen blad voor de mond en besloot een hele pittige roddel te delen over de influencer.

Nicolette van Dam zet Bas Smit uit huis na overspel

"Bas Smit is drie maanden geleden door Nicolette van Dam uit huis gezet, naar het vakantiehuis in Marbella gestuurd voor een week"
, vertelt Dennis. Dit zou er namelijk mee te maken hebben dat Nicolette erachter is gekomen dat Bas het bed heeft gedeeld met niemand minder dat Jody Bernal.
Erg geloofwaardig klinkt het niet, aangezien zowel Bas als Jody een vaste, vrouwelijke, partner én kinderen hebben. Toch is het volgens Dennis wel degelijk de waarheid. "Duizend procent waar. Ik kan het bewijs niet laten zien, want dan weet je van wie het komt, maar duizend procent waar."
Ook zou Dennis zich er niet over verbazen als deze video's nog een keer gaan uitlekken.
Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat er daadwerkelijk waar is van dit verhaal, omdat het bewijs niet laten zien kan worden. En ook zijn we benieuwd of de video's ooit nog een keer naar buiten zullen komen. Tot die tijd is het slechts een roddel.