Leontine Borsato niet trouw aan John Huiberts: 'Stond te zoenen met een andere man'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 13 juli 2023 om 16:19
leontine borsato john huiberts uit elkaar
Leontine Borsato en John Huiberts zouden weer bij elkaar zijn, maar nu lijkt het Leontine te zijn die niet trouw is aan haar partner.

De knipperlichtrelatie van Leontine Borsato en John Huiberts

Leontine Borsato en John Huiberts hebben eigenlijk een soort knipperlichtrelatie. De twee waren samen en hier werden ook foto's van gemaakt waar de twee ontzettend gelukkig leken samen.
Daarna bleek de relatie over, aangezien John gezegd zou hebben dat hij geen inspiratie haalde uit Leontine omdat ze 'te lui' zou zijn. Hij is de harde werker en zij zou rond het middaguur opstaan.
Nu zijn de twee weer samen gespot en hadden ze het juist weer heel gezellig samen. Ze gingen samen uit eten en zouden samen op vakantie zijn geweest. Het leek weer helemaal koek en ei, maar Leontine lijkt toch niet helemaal trouw te zijn aan haar vlam. Neemt ze misschien trekjes van Marco over?

Leontine gaat vreemd

Volgens Yvonne Coldeweijer waren Leontine en John samen op de Amsterdamse Zomer afgelopen weekend en zou ze nogal veel gedronken hebben. De roddelkoningin vertelt dat een aantal spionnen iets bijzonders hebben gespot, iets wat we niet achter Leontine hadden gezocht. "John ging namelijk op een gegeven moment even weg" , vertelt Yvonne. "Vrijwel meteen daarna stond ze te zoenen met een andere (blonde) man!"
Blijkbaar stond Leontine zo te wankelen, dat ze haar maar even een water hebben aangeboden om een beetje nuchter te worden. "Ze wilde aan het einde zelfs nog meehelpen met de bar opruimen, omdat ze het lief vond dat ze een watertje had gehad."
Dan denk je misschien dat het wel helemaal niks is tussen Leontine en John en ze er toevallig allebei waren. Maar nee, ze gingen uiteindelijk wel samen naar huis. Achter een vrouw als Leontine zou je dit toch niet zoeken, aangezien Marco Borsato nogal vaak vreemd ging en ze weet hoeveel pijn dit kan doen.
schermc2adafbeelding 2023 07 13 om 161725
Beeld: Instagram @lifeofyvonne