Nieuws over spin-off B&B Vol Liefde

Entertainment
door Denise
vrijdag, 11 augustus 2023 om 15:42
ontwerp zonder titel 2023 08 11t153201421
Jeroen Kijk in de Vegte gaat zorgen voor de voice-over van de wintereditie van B&B Vol liefde. Dat maakte RTL vrijdag bekend. Het programma heet Winter Vol liefde en is in het najaar op RTL 4 en Videoland te zien.

B&B Vol liefde

In B&B Vol liefde starten acht Nederlandse eigenaren van hun Bed & Breakfast in het buitenland hun zoektocht naar liefde. Ze deden allemaal een oproep en zo konden verschillende kandidaten zich aanmelden. Wanneer de kandidaten een potentiële match kunnen zijn, vliegen ze naar de B&B en is het hopen of er een liefdesmatch is. Het derde seizoen is nu te zien op RTL 4 en Videoland en het is een grote kijkcijfer hit. Dagelijks kijken er zo'n 1 miljoen kijkers. Ook is er al een vierde seizoen aangekondigd.

Winter Vol Liefde

En er is nog meer goed nieuws, want ook in het najaar kunnen wij gewoon genieten van het programma. Er komt namelijk een spin-off, Winter Vol liefde .
En dit programma gaan geëmigreerde vrijgezellen op zoek naar ware liefde in de sneeuwgebieden. RTL
zegt nog niet hoeveel afleveringen de serie gaat krijgen en wanneer het van start gaat. Wel weten wij dat wij tegen die tijd heerlijk onder een kleedje zullen duiken met een warme kop chocomel kijkend naar Winter Vol Liefde .