Is dit de volgende BN'er die uit de kleren gaat voor Playboy?

Entertainment
door Tika
vrijdag, 11 augustus 2023 om 16:05
is dit de volgende bner die uit de kleren gaat voor playboy
Deze maand verscheen Jaimie Vaes in de augustus editie van het pikante blad Playboy. Er gaan nu al geruchten rond wie er volgende keer op de cover komt te staan.

Jaimie Vaes in de Playboy

Deze maand krijgt Jaimie Vaes een hoop media-aandacht en niet zomaar. Deze maand is zij het nieuwe gezicht van de Playboy . Na tien jaar is ze de eerste BN'er die weer op en in het blad staat. Voor haar een droom die uitkomt. Eindelijk heeft ze het van haar bucketlist kunnen afstrepen. Als het aan haar lag, had ze het al veel eerder gedaan, maar dat mocht niet van haar toenmalige vriend Jorik Scholten, oftewel Lil' Kleine. Zal Playboy doorpakken en de volgende bekende Nederlander al klaar hebben staan?

Wie is de volgende?

Als het aan Playboy ligt staat Sylvana IJsselmuiden volgende keer op de cover. De presentatrice vertelt aan Shownieuws
dat ze inderdaad is gevraagd door het pikante blad. Ook is er al een bod gedaan, maar volgens de blondine is deze niet hoog genoeg. "En toen dacht ik: nou, ik ben wel benieuwd wat er tegenover staat. En ik vond dat toch wel wat te laag", zei ze. "En dat klinkt heel stom... Het is ook niet dat ik het geld per se nodig heb, maar je gaat wel uit de kleren. En dan mag je daar toch best wel wat voor vragen!"
Het is dus nog maar de vraag of we haar binnenkort in het blad zien staan. Mocht Playboy met een goed bod komen, zal ze in de voetsporen van Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland, Britt Dekker en nu ook Jaimie Vaes treden.