Dit bedrag vraagt Duncan Laurence voor een optreden

Entertainment
door Denise
zaterdag, 27 mei 2023 om 17:50
duncan laurence
Ben je benieuwd hoeveel je moet betalen voor een optreden van Duncan Laurence? Dat lees je hier!

Duncan Laurence

Duncan Laurence is een ontzettend getalenteerde zanger, maar hiernaast is hij ook songwriter en producer. Op dit moment is hij ook aan het werk met zijn debuut-album.
Het begon allemaal toen Duncan zijn studie deed aan de Rockacademie. Al snel werd hij zanger, producer en songwriter. Hij begon een bad, The Slick . Hij stond toen in het voorprogramma van Berget Lewis en Jett Rebel. De band speelde ook op Eurosonic Noorderslag.
In 2014 deed Duncan mee aan The Voice of Holland en haalde de halve finale. Zijn single belandde in de top 50 en had hij samen geschreven met Ilse de Lange. Zijn talent voor schrijven werd ontdekt door Sony ATV en in 2015 kon Duncan zich ook songwriter benoemen. Hierna heeft hij een nummer voor een K-Pop band geschreven: closer en dit album belandde in 11 landen op nummer 1. In 2019 deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival en won met het nummer: Arcade en sindsdien is hij eigenlijk alleen maar succesvoller geworden.

Zoveel vraagt Duncan Laurence voor een optreden

Wil je ook genieten van een optreden van Duncan Laurence? Dat kan! Maar hier moet je wel een hele grote portemonnee voor hebben, hij vraagt maar liefst meer dan 20.000 voor een avondje zingen.