Wat weten we over Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis?

Entertainment
door Tika
zaterdag, 27 mei 2023 om 16:50
schokkend nieuws over de nieuwe vriendin van peter gillis
Heel het land is in rep en roer om de nieuwe vriendin van Peter Gillis. Gisteravond maakte de miljonair bekend dat hij nu een aantal maanden samen is met Wendy van Hout. Maar wat weten we eigenlijk over de dame in kwestie?

Vriendin van Peter Gillis

Wendy komt uit Eindhoven en groeide daar op in een gezin van vijf. Toen ze jonger was, werkte ze op een kermis en reisde ze met hen naar verschillende plekken om op te treden. Inmiddels heeft ze zelf vijf kinderen waarvan de oudste negentien is en de jongste vier. De oudste twee wonen bij hun vader in Frankrijk. Met de jongere kids heeft ze een vrije omgangsregeling.

Carrière van Wendy van Hout

In 2010 begon ze met het handelen in accessoires en tassen. De zaken liepen goed en ze breidde uit naar twee fysieke winkels. Helaas voor haar, moest ze uiteindelijk faillissement tekenen. Dit is echter niet de laatste keer dat ze wat doet met kleding. Na haar tatoeëer opleiding in 2019, zette ze twee jaar later haar eigen webshop op. Nu kan ze genieten van haar fulltime golddigger fantasy.

'Alsof we elkaar al jaren kennen'

De tortelduifjes hebben elkaar leren kennen op een terras, in één van de parken van Peter tijdens een openingsweekend. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen", vertelde Peet. Volgens beide delen ze dezelfde humor, interesses en zijn het naar eigen zeggen echt familiemensen. Al twijfelen we een beetje over dat laatste .

'Al helemaal onderdeel van de familie'

Nu Nicol weg is, is er een kamer vrij in de villa in Neerpelt. Peter en Wendy zijn van plan snel samen te gaan wonen. “Wat goed dit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie",
aldus Petertje. Ook zal ze te zien zijn in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa .