Voor dít bedrag kun je de woning van Maxime Meiland kopen

Entertainment
donderdag, 12 oktober 2023 om 16:08
ontwerp zonder titel 78
Maxime Meiland , bekend van haar opvallende persoonlijkheid en deelname aan het populaire televisieprogramma Chateau Meiland , heeft onlangs aangekondigd dat ze haar luxueuze villa te koop gaat zetten.

Villa Maxime Meland en Leroy

In november 2022 richte Maxime haar pijlen, samen met haar echtgenoot Leroy, op hun droom woning voor een bedrag van 2,2 miljoen euro. Ondanks dat het gezin pas sinds februari in de villa verblijft, hebben ze al besloten om te verhuizen. Wat heeft ervoor gezorgd dat ze op deze keuze zijn gekomen? Maxime geeft toe dat de maandelijkse kosten wat aan de hoge kant zijn . Nu Chateau Meiland dreigt te stoppen worden de kosten van de villa haar te veel. Ze verdiende eerst veel geld aan het programma, maar dat is nu verleden tijd.
Volgens het tijdschrift Party is haar inkomen bijna geheel afhankelijk van de serie. Hoewel ze heeft geprobeerd om andere inkomstenbronnen aan te boren, bleek elke onderneming uiteindelijk meer kosten met zich mee te brengen dan dat het haar opleverde.
Maxime zal haar villa niet zomaar verkocht krijgen , want zo heel geliefde is de villa niet bij kopers. De villa van Maxime en Leroy heeft namelijk energielabel G, wat volgens tv-makelaar Alex van Keulen neerkomt op " Dat betekent stoken, stoken en nog eens stoken. In zo’n woning muurisolatie aanbrengen … dat loopt ontzettend in de papieren."

Vraagprijs van de villa

De villa van Maxime en Leroy staat nu te koop voor: € 2.195.000 K.K. Zo staat er op Instagram: Villa “ De Meezen ademt karakter en biedt een warme en gezellige woonomgeving. Met de sfeervolle kamers, de serre, het verwarmde zwembad en de fraai aangelegde en perfect onderhouden tuin is deze villa ruim en comfortabel voor het hele gezin.
Karakteristiek en authentiek maar met hedendaags wooncomfort! • ca. 60m2 living (inclusief serre);
• 6 slaapkamers; • 3 badkamers;
• dubbele garage; • ruim parkeergelegenheid op eigen terrein;
• op fietsafstand van het centrum. Bouwjaar 1927; Inhoud 1.297m3; Woonoppervlakte 327m2; Perceel 1.760m2"
Bekijk hieronder een inkijkje in de villa