Relatie Leontine Borsato en John Huiberts wéér over

Entertainment
door Indy
donderdag, 12 oktober 2023 om 16:52
vriend leontine scheidingshuis
Er lijkt maar geen einde te komen aan de knipperlichtrelatie tussen Leontine Borsato en John Huiberts . De twee waren afgelopen zomer weer samen gespot en ze leken gelukkig samen, maar de relatie lijkt toch weer te zijn stukgelopen.

De relatie van Leontine Borsato en John Huiberts

In oktober 2022 schreven we over de relatie van Leontine Borsato en John Huiberts . Yvonne Coldeweijer deelde deze nieuwe liefde destijds en later werden de twee ook op de foto gezet op weg naar hun vakantiebestemming.
De twee leken een gelukkig koppel en na alle drama rondom de relatie met Marco Borsato leek er eindelijk weer een gelukkig liefdesleven te zijn voor Leontine. Maar helaas ging ook dit uiteindelijk helemaal mis. De twee gingen uit elkaar en John deed zeer ongepaste uitspraken over Leontine. Ook zou hij nog vreemdgaan met zijn ex.
Uiteindelijk kwamen de twee toch vermoedelijk weer bij elkaar. Ze waren samen met de kinderen uiteten geweest en alles leek weer koek en ei. Of toch niet? Leontine leek namelijk niet trouw te zijn aan John. Ze stond namelijk met een andere man te zoenen op de Amsterdamse Zomer, maar vertrok vervolgens wel weer met John. Ook John leek zijn handen niet van andere dames af te kunnen houden.

Tóch wel?

Afgelopen zomer kwamen de twee, hoe kan het ook anders, tóch weer bij elkaar. Leontine en John weer samen gespot; de twee gingen afgelopen zomer zelfs samen op vakantie naar Ibiza. Maar nu zou het toch weer misgegaan zijn tussen de twee. "Volgens Waalwijkse spionnen zijn John en Leontine niet meer samen” , zegt Yvonne Coldeweijer op Instagram. "Ze hadden elkaar afgelopen zomer een herkansing gegeven en Leontine was weer helemaal gelukkig.”
Volgens Yvonne was het eerder de keuze van John om een einde te maken aan de relatie. "John vertelt aan iedereen dat hij Leontine maar een luie meid vindt” , zegt Yvonne. "Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos.”

Reden onbekend

Waarom de relatie nu is stukgelopen is niet bekend. "Ben stiekem nog wel benieuwd waarom het voor de tweede keer niet werkte tussen hem en Leontine… De eerste keer had hij aangegeven dat zij wat te lui voor hem was. Blijkbaar heeft het niet mogen baten dat Leontine eerder uit haar nest is gekomen voor hem.”