Gordon gespot op datingapp met compleet nieuwe look

Entertainment
donderdag, 12 oktober 2023 om 16:55
gordon 2 850x0 1
Gordon heeft zijn aanwezigheid op sociale media beëindigd, maar laat nu van zich horen op een hele andere locatie. Mensen hebben hem gespot op de datingapp Grindr, waarbij hij een geheel nieuwe uitstraling heeft aangenomen.

Gordon gespot op datings app

Hoewel Gordon in het verleden niet zo heel veel geluk heeft gehad in de liefde, geeft Gordon niet op. Een volger van het Juicekanaal Realityfbi heeft Gordon aangetroffen op de datingapp Grindr. Op Gordons profiel is duidelijk te zien dat hij op zoek is naar dates, vriendschappen en een serieuze relatie. " Hij is volop actief ", meldt het juicekanaal op Instagram.

Nieuwe uitstraling

Het opmerkelijke is dat Gordon heeft gekozen voor een volledig nieuwe uitstraling. Op de foto valt op dat hij niet alleen een nieuwe bril draagt, maar ook een compleet ander kapsel heeft. Of Gordon met deze vernieuwde look erin zal slagen ware liefde te vinden, blijft nog steeds een open vraag. Bovendien is het de vraag of Gordon deze keer zijn romantische avonturen publiekelijk zal delen, gezien de minder succesvolle afloop van zijn vorige bekendmaking.
schermafbeelding 2023 10 12 om 133948

Ex Gavin Rozario

Gordon liet afgelopen juli weten dat hij zijn ex Gavin Rozario voor de rechter gaat slepen . " Er wordt met justitie in Australië gesproken en er is een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé-WhatsApp-gesprekken en e-mailverkeer ", liet het management van Gordon aan Shownieuws weten.
Toch, een maand later, had Gavin nog steeds geen bericht ontvangen over een mogelijke rechtszaak . Op Instagram reageerde hij op Gordon: " Ik wil jullie voorstellen aan mijn verdedigingsteam. Ik heb echter nog steeds niets gehoord, " deelde Gavin in zijn Instagram Stories. " Maar ik ben er klaar voor. "
Ondanks Gordons uitspraak tijdens het gesprek met Yvonne Coldeweijer dat hij er alles aan zal doen om zijn 'naam te zuiveren', lijkt hij ervoor te hebben gekozen om verder te gaan met zijn leven. Mogelijk gaat hij binnenkort een nieuw hoofdstuk in, wellicht met een nieuwe liefde.