Benjamin mist Joshua tijdens 'pauze' in Winter Vol Liefde

Entertainment
donderdag, 04 januari 2024 om 10:44
ontwerp zonder titel 2024 01 04t102924481
Het wordt steeds meer merkbaar dat Benjamin in Winter Vol Liefde worstelt met zijn gevoelens en twijfels. Hij stuurde Joshua minder dan 24 uur geleden weg voor een pauze, maar mist hem nu al. Bovendien lijkt hij snel uitgekeken te zijn op zijn nieuwste gast Olivier-Bas.

Genieten van afwezigheid

Nu Joshua uit beeld is, kan Benjamin zich volledig richten op Olivier-Bas. Hij neemt hem mee naar een adembenemende locatie met een schitterend uitzicht. Echter levert het romantische gebaar niet de gewenste reactie op. Benjamin uit teleurstelling over " een heel timide reactie ". Olivier-Bas lijkt vooral te genieten van de afwezigheid van Joshua. " De sfeer is wat minder gespannen. Ik denk dat dat alleen maar fijn is ", bekent hij.
Onlangs had Benjamin alle mannen uit zijn huis gezet . Het werd hem allemaal even te veel en moest er nog aan wennen.

Diner

Benjamin nodigt Olivier-Bas uit voor een diner met hem en zijn moeder. De moeder van Benjamin moet nog van het station worden opgehaald. Benjamin gaat alleen op pad en brengt haar naar haar verblijf. Ze is natuurlijk zeer nieuwsgierig naar de zoektocht van haar zoon naar de liefde. Deze ontmoeting zet Benjamin aan het denken over zijn positie in de competitie. " Joshua doet wel echt iets met me ", vertelt hij later op camera. " Dat merk ik dan wel vandaag. "
Ilse, zijn moeder, is nieuwsgierig naar de romantische connectie. " Die fysieke aantrekkingskracht heb ik wel ", gniffelt hij. " Dat klinkt nu heel fout, maar dat voelt bij hem wel echt."
Het probleem is dat Joshua harder van stapel loopt. " Als iemand verder is, dan gaat Benjamin zich juist terugtrekken
", weet Ilse. Vervolgens is het moment aangebroken voor Ilse om Olivier-Bas te ontmoeten. Hij weet een goede eerste indruk te maken op Benjamins moeder, die genieten van een aangenaam gesprek. Benjamin daarentegen dreigt bijna in slaap te vallen tijdens het gesprek. " Ik ben echt totaal uitgetuned. Ik denk: dan hebben we weer zo'n kabbelend gesprek. Daar heb ik geen zin in. "
Benjamin lijkt te beseffen dat afwezigheid niet altijd het hart doet vergeten. Hij verlangt naar gesprekken met Joshua.

POPULAIR NIEUWS