Benjamin houdt vervelend aandenken over aan Winter Vol Liefde

Entertainment
woensdag, 17 januari 2024 om 11:06
ontwerp zonder titel 2024 01 17t102400090
Tijdens zijn deelname aan het programma Winter Vol Liefde heeft Benjamin misschien niet de liefde gevonden, maar hij heeft wel iets anders overgehouden. Op Instagram deelt hij een soa heeft gekregen tijdens de opnames van het programma.

Alleen achtergebleven

Benjamin heeft een bewogen avontuur achter de rug. Hij dacht even dat Joshua een goede match voor hem was, maar al gauw bleek het tussen de twee niet te werken. Ook de andere kandidaten konden zijn hart niet veroveren en Benjamin bleef alleen achter in Zwitserland.
Hij is blij dat het hele liefdesavontuur achter de rug is. “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie “, vertelt hij aan zijn vriendin Anna. “ Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig door het leven als single man.” Benjamin heeft van zijn deelname aan Winter Vol Liefde in ieder geval een heleboel geleerd over wat hij wel en niet wil in zijn leven.

Opvallend detail

Tijdens een Q&A op Instagram beantwoordt Benjamin alle prangende vragen over zijn deelname aan het programma. Hoewel bekend is dat hij de liefde niet heeft gevonden, onthult Benjamin een opvallend detail wanneer iemand hem vraagt wat Winter Vol Liefde
hem wel heeft gebracht. Het antwoord is misschien niet wat je had verwacht. Hij schrijft: " Een soa.'
scherm afbeelding201402 10 2620om20125135
Eén van de mannen die het romantische avontuur in Zwitserland met Benjamin is aangegaan, kunnen we in ieder geval al uitsluiten als mogelijke verdachte: Jeroen. Hij besluit namelijk te reageren op de Instagram Story in een privébericht. ' Dat kan niet door mijn koude worst op de barbecue zijn geweest, haha ', schrijft hij.
Benjamin, altijd goed voor een dosis humor, heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het slechts een grapje was.

'Centenbakkie'

In een aflevering van Winter Vol Liefde deelt Benjamin dat hij vroeger last had van een 'centenbakkie' als gevolg van een afwijking in zijn kaakstand. Zijn onderkaak stond te ver naar voren en zijn bovenkaak te ver naar achteren, waardoor zijn tanden niet goed op elkaar pasten.
Ongeveer tweeënhalf jaar geleden heeft Benjamin een kaakoperatie ondergaan om het probleem aan te pakken. “ Dat is voor mij wel een heel belangrijk moment geweest in mijn leven. Dat je in de spiegel kijkt en denkt: Ik ben wel blij. Ik zie eruit zoals ik eruit wil zien ”, legt Benjamin uit.