Sylvie Meis en Wim Beelen uit elkaar: 'Haar weg past niet bij mij'

Entertainment
door Indy
woensdag, 17 januari 2024 om 9:39
wim beelen en sylvie meis uit elkaar
Sylvie Meis en Wim Beelen zijn uit elkaar. Dit laat de ondernemer, die afgelopen oktober het hart van de presentatrice veroverde, weten via Instagram. Sylvie heeft nog niet gereageerd, maar heeft wel alle foto's samen met Wim verwijderd op Instagram.

Relatiebreuk

Via Instagram laat Wim Beelen weten dat hij en Sylvie Meis hun relatie hebben verbroken. "Lieve familie en vrienden" , begint de ondernemer zijn verhaal. "Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen."
Hij laat ook weten dat hij veel met Sylvie te hebben gepraat, maar een breuk was niet te vermijden. Volgens Wim matcht Sylvie haar leven boven de radar totaal niet met zijn leven onder de radar. "Het is een weg die niet bij mij past.'

Eigen weg

Uit het bericht valt dan ook op te maken dat Wim degene is die een punt achter de relatie heeft gezet. "Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen."
De twee lijken wel goed uit elkaar te zijn gegaan. "Veel succes in je leven. Je bent een een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt" , sluit Wim zijn bericht af.

Nieuwe liefde

In september begon het hele mediacircus: Sylvie werd gespot met een man. Alles wees erop dat zij en Wim, de man in kwestie, een relatie hebben, maar de twee ontkenden noch bevestigden dit. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim .
Shownieuws -presentator Evert Santegoeds had zo zijn twijfels bij de beelden. “Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen.” Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.”
Na twee weken speculeren gaf Sylvie dan tóch een bevestiging rondom de situatie. Op Instagram plaatste ze een foto van zichzelf en Wim. “Mijn liefde” , schreef ze bij de foto.