Tegenvaller voor Gerard Joling na vakantie: 'Is toch niet normaal?!'

Entertainment
woensdag, 17 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 16t144129817
Een tegenvaller voor Gerard Joling: hij heeft een onaangenaam kwaaltje opgelopen tijdens zijn vakantie op Curaçao. "Het is echt vreselijk."

Gordelroos

Wanneer Gijs Staverman op NPO Radio 2 aan Gerard Joling vraagt hoe het met hem gaat, deelt Gerard dat hij 's ochtends een afspraak had bij de dermatoloog. " Ik dacht dat ik een grote zonneallergie had! Ik had zo’n jeuk op mijn rug en op mijn bovenborst allemaal plekken, maar ik heb gordelroos ", zegt Gerard. " Dat is toch niet normaal?! "
Gijs lacht om het antwoord, maar volgens Gerard vindt hij het helemaal niet grappig. " Ja, je moet erom lachen, maar dit is niet om te lachen. Het jeukt en het doet zeer en het is vreselijk. " De dermatoloog legde aan Gerard uit dat stress de oorzaak kan zijn van gordelroos. " Maar ik heb helemaal geen stress. " Zegt de dokter: " Ben je net op vakantie geweest? Ik zeg: 'Ja' Blijkt dat dat heel vaak gebeurt als mensen op vakantie zijn geweest. Dat ze dan op die laatste dag gordelroos krijgen omdat je dan ontstrest. " Legt hij uit. Op dit moment gebruikt Gerard medicatie in de hoop dat de symptomen verminderen.

Nieuwe liefde

Het lijkt erop dat Gerard de feestdagen romantisch heeft ervaren. De zanger, die een tijdje vrijgezel is geweest, deelde bij RTL Boulevard dat er momenteel een 'bijzondere man' in zijn leven is . " Ik ben aan het daten met een heel aardige man, maar dat houd ik nog even geheim ", vertelt Gerard voor de camera's van RTL Boulevard . Als er gevraagd wordt of er al een kerstcadeau onder de boom ligt voor zijn nieuwe liefde, schudt Gerard snel zijn hoofd en wijst de vraag met een knipoog af. " Het kerstcadeautje ben ik natuurlijk gewoon zelf ", voegt hij er lachend aan toe.
Hij had een heldere opvatting over datingsapps: " Ik vind het omslachtig. Moet ik op Tinder en Grindr continu bewijzen dat ik echt Gerard Joling ben.
" Hij maakte duidelijk dat hij openstaat voor een nieuwe liefde. " Hopen doe je altijd, maar of dat nog gaat lukken, is afwachten. Wie weet wat er nog voor me in het verschiet ligt ."