Bibi Breijman en Waylon delen eerste beelden van derde kindje: 'Hier ben ik...'

Entertainment
door Lois
woensdag, 07 februari 2024 om 13:05
bibi breijman waylon
Na een heftige periode voor Bibi Breijman en Waylon in hun relatie en de zwangerschapsmisselijkheid van Bibi, gaat het inmiddels allemaal goed. Op Instagram deelt Bibi een filmpje van haar derde kindje.

Bibi Breijman

Bibi en Waylon hebben een heftige tijd achter de rug. Anderhalf jaar geleden, toen Bibi net was bevallen, kwam het nieuws naar buiten dat Waylon haar had bedrogen toen ze zwanger was. Het werd breed uitgemeten in de media. "Na wat er met Waylon gebeurde, belandde ik in mijn eigen bubbel. En dat was achteraf ook frustrerend voor hem, voor de schuldige in het verhaal. Die persoon heeft even helemaal geen recht. Geen recht op verdriet. Geen recht op het beschermen van het gezin. Dat had hij verspeeld. Maar ja, achteraf ga je ook zien dat de dader verdriet heeft. Dat inzicht was er niet zomaar, hoor. Ik ben eerst maandenlang boos geweest, en onverschillig. Ik laat hem lekker heel lang hangen, dacht ik. En ik heb heel lang gedreigd met van alles”, vertelde ze in een interview.
Waylon gaf zijn vreemdgaan destijds toe, en sprak van demonen in zijn hoofd, waarvoor hij hulp ging zoeken. Later zei hij dat er alle reden voor was om uit elkaar te gaan. "Het was een strijd die we met elkaar hadden op te lossen en dat hebben we gedaan. Met vallen en opstaan, het ging niet altijd vanzelf, maar gelukkig hielden we de focus op elkaar. We bleven samen en dat betekent maar één ding: dat we ongelooflijk gek op elkaar zijn.” En dat blijkt, want Waylon en Bibi zijn in verwachting van hun derde kindje.

Zwangerschap

Waar veel stellen op een roze wolk zitten tijdens de zwangerschap, is dat bij Bibi Breijman en Waylon wel anders. Tijdens haar zwangerschap heeft Bibi opnieuw last van hyperemesis gravidarum, afgekort HG. Dit is een aandoening waarbij vrouwen extreem vermoeid zijn, last hebben van uitdrogingsverschijnselen, gewichtsverlies en frequent braken. Deze aandoening heeft haar eerder tijdens de zwangerschappen van Teddy en Chester ook getroffen. Bibi heeft al twee keer eerder in het ziekenhuis gelegen tijdens haar derde zwangerschap, maar inmiddels gaat het beter met haar.
Op Instagram deelt Bibi een filmpje van haar derde kindje. Ze laat samen met Waylon een kaartje met een foto zien aan haar dochtertje, op de kaart staat ' hier ben ik'.
[video width="1080" height="1920" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2024/02/bibibreijman_1707240218_3296892382266867593_182034887.mp4"][/video]