Rachel Hazes wil problemen oplossen voor Roxeanne: 'Reddende engel'

Entertainment
door Lois
woensdag, 07 februari 2024 om 11:37
rachel hazes roxeanne hazes
De afgelopen jaren zijn de rechtszaken tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne Hazes 'hot topic' onder de media. De rechtszaken gaan vooral om geld, volmacht en erfenissen. Toch wil Rachel duidelijk maken dat de deur nog zeker op een kiertje staat voor haar dochter Roxeanne!

Hazologie

De afgelopen weken staat het in teken van drama rondom familie Hazes, zoals juicekoningin Yvonne Coldeweijer het altijd noemt 'Hazologie'. Onlangs werd bekend gemaakt dat Rachel Hazes vermoedelijk een eigen soapserie krijgt op SBS 6 . De proefopnames hiervan worden momenteel geschoten in het zonovergoten Torremolinos, waar Hazes haar eigen brasserie heeft geopend. Of het een succes wordt? Als we Evert Santegoeds mogen geloven, zal Rachel's afscheidsfeestje in Spanje met Spaanse vlaggetjes en kannen sangria, niet bepaald de drukste plek zijn.

Rechtszaken

De afgelopen jaren zijn de rechtszaken tussen Rachel en haar dochter Roxeanne Hazes 'hot topic' onder de media. De rechtszaken gaan vooral om geld, volmacht en erfenissen . Maar laten we niet vergeten dat Rachel Hazes bekend staat om haar neiging tot onnodige rechtszaken, wat haar toch enige mate van relevantie lijkt te geven. Rachel doet er alles aan om iedereen op afstand te houden. Wie heeft er familie en vrienden nodig als je genoeg rechtszaken hebt om je dagen mee te vullen? En of dat nog niet genoeg is, onthult Yvonne Coldeweijer dat Rachel haar eigen zoon André Hazes heeft onterfd .

Oplossen

In een interview met Story laat Rachel weten dat ze denkt dat het nooit meer goed komt met Roxeanne. ‘Daarvoor is er te veel gebeurd, te veel gezegd', zegt ze. Rachel denkt het, maar heel Nederland weet dat dit niet meer goed gaat komen na alle ellende die ze elkaar hebben aangebracht. Toch wil Rachel duidelijk maken dat de deur niet helemáál dicht is. ‘Als Rox me nu belt: Mam, ik heb een probleem , dan zal ik het voor haar oplossen. Ik blijf altijd haar moeder. Maar het wordt nooit meer zo hecht als het geweest is.'
Het is echter moeilijk om de oprechtheid van de uitspraken die Rachel doet serieus te nemen. Eerst trapt ze haar dochter de grond in en daarna is ze klaar om op te treden als reddende engel om Roxeanne haar problemen op te lossen...