Bibi Breijman ziet Waylon als rots in de branding: 'Heb hem nodig'

Entertainment
door Indy
donderdag, 07 december 2023 om 9:30
bibi breijman waylon rots in de branding
Voor Bibi Breijman kwam het vreemdgaan van Waylon, terwijl zij zwanger was van hun tweede kindje samen, hard binnen. Toch heeft het er volgens haar voor gezorgd dat hun relatie sterker is dan ooit en dat de zangeres tot nieuwe inzichten is gekomen. In een interview met Beau Monde vertelt ze openhartig over haar ervaringen.

Vreemdgaan

Vorige maand deed Bibi Breijman een heftige onthulling in de podcast V4der . Vlak na de geboorte van haar zoontje Chester, gaf Waylon toe dat hij tijdens de zwangerschap vreemd is gegaan. Bibi zegt dat zij totaal niet op de hoogte was van zijn ontrouw en werd met de pijnlijke waarheid geconfronteerd toen het nieuws openbaar werd.
Het was een flinke klap voor Bibi die net een extreem zware bevalling achter de rug had. “ Op dat moment was het wel zwaar… Als je gewoon in staat bent om weg te kunnen gaan, maar dat was ik ook niet”, zegt ze in de podcast. “Ik had een heftige bevalling. Ik zat nog in een rolstoel en aan de medicatie, omdat ik heel veel bloed had verloren.

Relatietherapie

Het stel is na het incident niet uit elkaar gegaan, maar ze hebben de crisis overwonnen met behulp van relatietherapie. Volgens Bibi heeft de ontrouw van Waylon bijna ten goede gedaan aan hun relatie. "Mensen hebben veel angst voor vreemdgaan, maar het bracht in ons geval juist een probleem aan het licht dat we eindelijk konden aanpakken" , zegt Bibi in een interview met Beau Monde . " Zo was ik altijd erg zelfstandig. Misschien te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp. Daarmee werd ik wat ontastbaar voor hem."
Het heeft Bibi zelfs nieuwe inzichten gegeven. "Nu weet ik dat het goed is om me in mijn relatie ook kwetsbaar op te durven stellen. Dat het voor ons allebei werkt als ik aangeef dat ik hem en zijn liefde nodig heb."

Derde kindje

Gisteren deelden Bibi en Waylon heugelijk nieuws op Instagram: ze is namelijk in verwachting van haar derde kindje. Tijdens de eerst zwangerschap had Bibi enorm veel last van extreme misselijkheid en ook tijdens haar tweede zwangerschap keerde dit weer terug. Het stel heeft de wens om meer kinderen te krijgen daarom een langere tijd uitgesteld, maar toch gaan de twee het avontuur nu voor de derde keer aan.
Bibi heeft het er allemaal voor over. "Elk emmertje is voor iets heel moois", schrijft ze bij de video.