Bibi Breijman en Waylon kondigen derde zwangerschap aan

Entertainment
door Indy
woensdag, 06 december 2023 om 14:47
bibi breijman zwanger derde kindje
Bibi Breijman is in verwachting van haar derde kindje. Ontzettend leuk nieuws voor haar en Waylon, maar tijdens de laatste zwangerschap ging het grandioos mis. De bevalling van haar tweede kindje was ontzettend heftig en als klap op de vuurpijl ging Waylon ook nog eens vreemd tijdens de zwangerschap. Zou hij er dit keer wel voor haar zijn?

Vreemdgaan

Vorige maand deed Bibi Breijman een heftige onthulling in de podcast V4der . Vlak na de geboorte van haar zoontje Chester, gaf Waylon toe dat hij tijdens de zwangerschap vreemd is gegaan. Bibi zegt dat zij totaal niet op de hoogte was van zijn ontrouw en werd met de pijnlijke waarheid geconfronteerd toen het nieuws openbaar werd.
Het was een flinke klap voor Bibi die net een extreem zware bevalling achter de rug had. “ Op dat moment was het wel zwaar… Als je gewoon in staat bent om weg te kunnen gaan, maar dat was ik ook niet", zegt ze in de podcast. "Ik had een heftige bevalling. Ik zat nog in een rolstoel en aan de medicatie, omdat ik heel veel bloed had verloren.
Het stel is na de onthulling niet uit elkaar gegaan, maar heeft de crisis overwonnen met behulp van relatietherapie.

In verwachting

Het stel verrast hun twee kinderen wel met een heel bijzonder cadeau: Bibi vertelt namelijk dat ze in verwachting is! Tijdens de eerst zwangerschap had Bibi enorm veel last van extreme misselijkheid en ook tijdens haar tweede zwangerschap keerde dit weer terug. Het stel heeft de wens om meer kinderen te krijgen daarom een langere tijd uitgesteld, maar toch gaan de twee het avontuur nu voor de derde keer aan.
Op Instagram deelt Bibi een video waarin ze, samen met Waylon, het blijde nieuws aan de kinderen vertelt. "'Gaat mama nu dood?' vroeg Tedje onwetend in deze derde HG ronde" , schrijft Bibi bij de video. "Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, wilde we het haar toch maar alvast vertellen, elk emmertje is voor iets heel moois."
Bekijk de video hieronder: