Een mooi moment voor Marian uit B&B Vol Liefde: 'Vier het leven'

Entertainment
woensdag, 06 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 06t130442251
Marian uit B&B Vol Liefde beleeft een bijzonder moment. Een jaar nadat ze op een dodenlijst werd geplaatst, viert ze het leven uitbundig. De voormalige deelneemster deelt een video van het feest op haar Instagram-account.

Marian viert het leven

Marian begint het filmpje op haar Instagram met de woorden: " Vandaag ben ik op de zaak, zoals bijna iedere dag. Ik realiseerde me dus vanmorgen dat ik een jaar geleden op de lijst stond om me te vermoorden."
Een heftige gebeurtenis dus, maar voor Marian een reden om even extra stil te staan bij het leven. "Ik weet niet of jullie het je nog allemaal herinneren. Ik leef nu een jaar langer, dus ik ga dat maar even vieren. Dus ik heb even met mijn personeel een beetje kip gedaan en een beetje wijn. Het is helemaal gezellig. De viering van dat ik niet vermoord ben. "

Slachtoffer van oplichting

Marian, die eerder haar hart verloor aan Portugal en een B&B opende in de zonnige Algarve, heeft recentelijk een angstaanjagende ervaring doorgemaakt. Ze werd bedreigd door een voormalige medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. Deze vrouw had plannen om iemand in te huren om Marian te schaden en de Portugese politie kon weinig voor haar betekenen. Deze nare situatie dwong Marian om terug te keren naar Nederland.
Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde loopt nog altijd vrij rond, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze verklaart vastberaden: " Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden. "
En zo te zien heeft Marian zicht goed gehouden aan haar uitspraak, want ze is volop van het leven aan het genieten. Het is heel knap van Marian dat zij zich zo sterk weet te houden, aangezien haar hondje ook het afgelopen jaar is komen te overlijden . Ze gaf ook aan dat ze niet meer te troosten was
, maar ondanks alles heeft ze het leven weer heel goed weten op te pakken.