Big Brother 2024 livestream: waar en hoe kun je altijd kijken?

Entertainment
zaterdag, 20 januari 2024 om 11:30
ontwerp zonder titel 2024 01 17t104237686
Veel van onze lezers herinneren zich Big Brother nog uit de tijd waarin het internet nog niet zo'n prominente rol speelde. Bij de terugkeer van Big Brother moest het programma dus ook vernieuwen. En zo kwam de 24/7 livestream tevoorschijn: hoe en waar kunnen we de bewoners nu bekijken?

Big Brother kijken

De kijker heeft elk moment van de dag toegang tot het leven van de deelnemers, of ze nu slapen, hun tanden poetsen of een bizarre opdracht van Big Brother uitvoeren. Het grote begin was maandagavond op televisie te zien, maar waar kunnen we precies die livestream bekijken en hoe kunnen we de aflevering streamen?
Dagelijks om 20.30 uur kunnen we alle hoogtepunten van de dag van de Big Brother -bewoners bekijken. Wie heeft welke opdracht gewonnen, zijn er al verbonden gesloten en zijn er opmerkelijke uitspraken gedaan? Dit is doorgaans te zien op RTL 5 om 20.30 uur en als je het later wilt bekijken, is dat mogelijk op Videoland .

128 camera's

In elke uithoek van het huis kan iets gebeuren, daarom is het van belang dat er overal gefilmd kan worden. Het Big Brother
-huis beschikt over 128 camera's die de deelnemers op de voet volgen. Big Brother heeft alvast een sneak peek gegeven van het nieuwe huis waarin de bewoners zullen verblijven, een luxueuze verblijfplaats! We zien onder andere de terugkeer van de hottub dit jaar, een woonkamer met het scherm des doods en krijgen ook al een blik op de battle arena voor de opdrachten.

Livestream

Ook dit jaar is het mogelijk om de kandidaten te volgen via een livestream. De livestream is, net als de reguliere afleveringen, te vinden op Videoland . Er zullen twee kanalen beschikbaar zijn waarop je de kandidaten kunt volgen, aangezien er soms meerdere interessante gebeurtenissen in het huis plaatsvinden! Naast de reguliere livestreams kun je de kandidaten op zowel televisie als Videoland op zaterdagen live zien, wanneer er een deelnemer wordt weggestemd.
Vanaf afgelopen maandag kun je Big Brother dagelijks, inclusief zaterdagen, om 20.30 uur bekijken op RTL 5 , of continu 24/7 op Videoland.