BN'er stuurt bloemen naar twee vrouwen maar wisselt kaartjes om

Entertainment
door Denise
dinsdag, 14 februari 2023 om 15:36
andre en waylon
Vandaag is het de dag van de liefde: Valentijnsdag! Een BN'er wilde graag een lief gebaar doen aan zijn liefde – ahum liefdes – want het zijn er twee. Hij heeft twee bosjes bloemen met een kaartje gestuurd naar twee vrouwen, alleen is dit mis gegaan. Op het kaartje stond namelijk de naam van de ander. Oh Oh, wie zou dit toch kunnen zijn? We moesten natuurlijk in eerste instantie direct aan André Hazes denken, maar Juicechannel zegt dat dit niet het geval is. Ja, wij zijn ook verbaasd.
Rijk Hofman
Rijk Hofman kennen we van de podcast BROERS die hij samen heeft met zijn broer Sam Hofman. Rijk heeft wel eens zo zijn nachtelijke avontuurtjes met vrouwen. In de podcast horen we de gekste dingen die we soms niet geloven, maar toch echt gebeurd zijn. Het zou kunnen dat hij met twee meiden date en vinden deze actie dan ook echt iets voor hem.
Thijs Boermans
Thijs Boermans is de laatste tijd meer in de spotlights komen te staan. Hij is nu bezig met een GTST-carrière en heeft meegedaan aan Expeditie Robinson . Hij zou het gezellig hebben gehad met Rose Bertram en zou nu aan het daten zijn met Anna Nooshin . Wie weet zou hij wel bloemen hebben gestuurd naar Anna en een andere lover?
Waylon
Waylon heeft spijt van zijn acties het afgelopen jaar. Zo deelde hij naast Bibi Breijman het bed met een andere vrouw. Waylon wil Bibi graag terug, dus met Valentijnsdag is het tijd om uit te pakken voor zijn vrouw. Wie weet heeft Waylon naast Bibi nog iemand die hij graag ziet?
Thomas van der Vlugt
Thomas is na het programma de Bachelor aandacht gaan zoeken bij andere vrouwen, terwijl hij een relatie had met Merel Beks. Hierna is het uitgegaan tussen hem en Merel en heeft Merel nooit meer wat gehoord van hem. Misschien heeft hij niet geleerd van zijn acties en houdt hij ervan om van meerdere walletjes, te snoepen en stuurde hij de bloemen naar twee vrouwen?
Wat denk jij? Wie zou dit hebben gedaan? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd. To be continued.