Leontine Borsato en John Huiberts zijn uit elkaar

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 14 februari 2023 om 15:58
leontine borsato john huiberts uit elkaar
Het is voor sommigen toch niet helemaal de dag van de liefde. Yvonne Coldeweijer heeft zojuist gedeeld dat Leontine Borsato – Ruiters, whatever – en haar vriend John Huiberts uit elkaar zijn! What happened?
Geen geluk in de liefde voor Leontine
Het zit Leontine absoluut niet mee in de liefde. Na alles wat er met haar ex-man Marco Borsato is gebeurd – het meerdere malen vreemdgaan en het schandaal van The Voice of Holland – gun je haar toch wat geluk in de liefde. Tevergeefs, het lijkt erop dat Leontine alleen maar foute mannen aantrekt.
Cheating John
Eerder kwam het verhaal al naar buiten dat John een paar weken voor zijn relatie met Leo, nog samen met zijn vrouw en kinderen op vakantie was. Toen was het ineens heel snel voorbij en ging hij verder met Leontine.
Of dit waar is, weten wij natuurlijk niet maar zoals Yvonne het zegt: "People never do things just once." En dat blijkt maar weer, John zou namelijk een vaste routine hebben in zijn relaties.
Leontine Borsato en John Huiberts zijn uit elkaar
Wat is nou die vaste routine van John? Dat heeft Yvonne even haarfijn uitgelegd. Hij zou sowieso altijd relaties hebben met meerdere vrouwen tegelijk. Dat is sowieso al red flag nummer één.
John zou vrouwen inpakken met zijn praat – en zijn geld – en zou ze het idee geven dat hij dit nog nóóit bij iemand heeft gevoeld. Hij stuurt je songteksten en gedichten volgens Yvonne. "Echt, Marco Borsato is er niks bij", vertelt ze op Instagram.
Vervolgens zouden er verschillende rare dingen gebeuren en voel je dat er iets niet klopt. Maar dan krijg je het gevoel dat het aan jou ligt, want hij geeft je dat gevoel. En dan kom je ineens achter dat hij nog een relatie heeft met een ander. Zo zou John zijn leven leven volgens Yvonne.
Het vuurtje tussen Leontine en John is dus gedoofd. Zou Leo ergens achter zijn gekomen en zou hij 'dit kunstje ook bij haar hebben geflikt'?