Directie BNNVARA werkt thuis door opnames pikante film op kantoor

Entertainment
door Tika
woensdag, 07 juni 2023 om 14:02
directie bnnvara werkt thuis door opnames pikante film op kantoor
Jurre Geluk, die we onder andere kennen als de mol in Wie is de Mol? van eerder dit jaar, heeft vandaag wel een heel interessante dag voor de boeg.

Jurre Geluk in pikante film

Vandaag is een uitzonderlijke dag, de directie van BNNVARA zal vandaag thuiswerken en zoiets komt zelden voor. De reden is best interessant (?) Voor het programma Spuiten & Slikken zal Jurre Geluk een pikante film opnemen.

Spuiten & Slikken

In Spuiten & Slikken
worden er verschillende items gemaakt rondom pikante onderwerpen en verboden middelen. Zo'n film past dus mooi in het straatje. Wist je dat het programma al sinds 2005 bestaat? Aangezien jongeren niet meer veel televisie kijken, besloot de zender het allemaal te digitaliseren. Het wordt dus niet meer uitgezonden.

Belasting

Voor Jurre's projectje heeft de publieke omroep geld gekregen en een budget vrijgesteld. Dit geld bestaat onder andere uit jouw belastingcenten, dus indirect betaal je ook mee aan de pikante film, ook weer een leuk verhaal om aan de keukentafel te vertellen.
Welke rol hij in de productie aanneemt is onbekend. BNNVARA doet momenteel nog geen mededelingen over de inhoud van de film. Meer informatie volgt.