Rapper Boef zet 'zieke mansion' te koop en wil emigreren

Entertainment
donderdag, 09 november 2023 om 13:52
boef verkoopt huis en wil emigreren
Na een periode van vier jaar lijkt rapper Boef uitgekeken te zijn op zijn imposante villa die hij in 2019 voor meer dan 1,4 miljoen euro kocht. Ondanks dat hij het destijds zijn droomhuis noemde en het nog steeds bestempelt als een 'zieke mansion', laat hij de villa in de Almerense wijk Overgooi achter zich en gooit hij het over een andere boeg. De rapper zou zelfs plannen hebben om naar het buitenland te verhuizen.

Luxe villa

" Best wel romantisch, toch? ", verklaarde Boef aan Quote na de aanschaf van het huis. Hij bevond zich in zijn privébioscoop, met naar verluidt een marmeren vloer, een ruime hoekbank en een van de vele elektronische haarden in het pand. Met een simpele druk op de knop sloten de gordijnen zich en ontvouwde zich vanuit het plafond een projectiescherm, waarop een beamer moeiteloos een film kon projecteren.
De artiest richtte vooral zijn aandacht op het plafond dat door de toevoeging van kleine lichtjes de indruk wekt van een sterrenhemel. Tijdens de verbouwing veroorzaakte een elektricien een kortsluiting in de installatie, maar in de verkoopvideo lijkt alles nu naar behoren te functioneren. Dat is maar goed ook, want het creëren van zijn eigen binnenuniversum heeft Boef naar verluidt zo'n 15.000 euro gekost.
De sterrenhemel is slechts een van de vele opmerkelijke kenmerken van zijn woning. Een eigen voetbalveld met Boef zijn logo prominent aanwezig op de middenstip? Aanwezig. Een ruime bar met tap en een sportruimte? Ook aanwezig. Daarnaast beschikt het huis over twee slaapkamers, twee badkamers en een royale inloopkast. Er schijnt plaats te zijn voor ongeveer twintig auto's.
De rapper zegt dat buitenshuis komen voor hem lastig is. " Ik moet dan met honderd mensen op de foto, na een halfuur ben ik bekaf en kan ik weer naar huis. Hier kent niemand me, ben ik gewoon die jonge gast uit de straat, laten mensen me verder met rust. "

Boef zet villa te koop

Bovendien sloot het huis perfect aan bij zijn droom. Op zijn 18e zat hij een celstraf van anderhalf jaar uit vanwege een overval. Tijdens een kort verlof, vanwege de terminale kanker van zijn pleegmoeder, gaf ze hem het advies voordat hij terugkeerde achter de tralies: "Maak iets van je leven, jongen" . Voor hem vertaalde dat zich naar streven naar rijkdom, met als doel een villa zoals deze te kunnen bekostigen.
Toch wil hij hier nu vanaf. " Blijft een hele zieke mansion dit hoor
’", zegt hij vrijdag in zijn Instagram Stories. " Maar ik begin nu steeds meer te denken dat het misschien tijd wordt voor wat nieuws. Wat zeggen jullie me?
" Die gedachte wordt werkelijkheid: volgende week komt de villa op de markt, met een vraagprijs van 2.150.000 euro aan kosten voor de koper.
Voor dit bedrag verkrijg je in totaal 4500 vierkante meter, zo vermeldt het Kadaster. Daaruit blijkt ook dat Boef nog drie andere eigendommen in Almere bezit. Twee daarvan zijn appartementen die hij voor meer dan twee ton aanschafte en momenteel verhuurt, zoals vermeld in Quote. Boef, een van de succesvolste rappers van Nederland, had enkele jaren geleden al een fortuin gemaakt. Zijn volgende ambitie heeft hij al geuit: het bereiken van het miljardairschap.

Verhuizen naar Dubai

Volgens Juicechannel is Boef niet van plan om in Nederland te blijven. Hij schijnt plannen te hebben om naar Dubai te verhuizen. Er gingen voorheen geruchten dat de rapper zijn vrouw niet mee zou verhuizen en alleen zijn kinderen zouden meegaan.
De kinderen gaan mee, zodat hij deze kan blijven zien. Zijn vrouw hoop dat als ze in het buitenland gaan wonen dat het stel weer dichterbij elkaar komt. En heel belangrijk: dat hij niet meer vreemdgaat.