Krijgen Boer Zoekt Vrouw-kandidaten begeleiding na de opnames?

Entertainment
zaterdag, 04 november 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 58
Het is algemeen bekend dat het hele Boer zoekt Vrouw-avontuur behoorlijk overweldigend kan zijn. Sommige boeren ontvangen zelfs meer dan duizend brieven, terwijl andere deelnemers zich al verloren voelen na één afwijzing. Maar krijgen de boeren eigenlijk begeleiding om met al deze ervaringen om te gaan?

Zorgen om Bernice

Sinds het begin van dit seizoen hangt er een ongemakkelijke sfeer rondom boerin Bernice. Ze ontving maar liefst 430 brieven van mannen die graag een bezoek aan de boerderij van haar ouders in Zweden willen brengen. Bernice, die slechts 23 jaar oud is, heeft weinig ervaring in de liefde en het is begrijpelijk dat ze daardoor behoorlijk nerveus is.
Kijkers maken zich dan ook zorgen dat de relaties met Yorick, Ype Jacob, of Johan weinig kans van slagen hebben als de sfeer in Zweden niet snel gezelliger wordt.

Vertrek Eugenie

Iedereen is uniek en heeft wellicht verschillende vormen van professionele ondersteuning nodig gedurende het gehele Boer Zoekt Vrouw -avontuur. Het kan zijn dat niet elke boer een situatie zoals die met Eugenie
heeft meegemaakt. Piet moest bij het keuzemoment een keuze maken wie er als eerst zijn spullen moest pakken. Hij koos ervoor om Eugenie als eerst weg te sturen. " Piet is een heel rustige en observerende man, terwijl zij veel te aanwezig is. Dat past niet bij hem en dat gaf hij nu ook aan. " Zoals Dycke uitlegt.
Eugenie leefde werkelijk in haar eigen droomwereld, die nu helaas genadeloos is ingestort. Ze had eerder al laten weten dat ze al bij hun allereerste ontmoeting intense verliefdheid voelde, tot het punt waarop eten en drinken voor haar onmogelijk leken.

Boer Geert Jan in konijnenpak

Voormalig deelnemer Geert Jan, die binnenkort zijn eigen realityserie krijgt, verduidelijkt dit in de Boer zoekt Vrouw -podcast. " Je krijgt vanaf het begin begeleiding, als de brieven binnenkomen eigenlijk al. Dat vind ik echt goed. Je moet ook kunnen omgaan met de enorme kritiek. "
Boer Geert-Jan is misschien nog herkenbaar van zijn opvallende verschijning in een roze konijnenpak tijdens zijn deelname aan seizoen 2020. Hij stond er namelijk op dat de productie hem niet zou dicteren wat wel of niet moest gebeuren en bracht zelf creatieve ideeën in. " Ik maak mijn eigen keuzes wel. " Een boerin die volgens Geert-Jan wel de begeleiding nodig heeft, is Bernice. " Bernice worstelt nog met zichzelf. Ik vraag me af of ze er wel aan toe was, maar ik kan niet in iemands hart kijken. "

Carrièreswitch

Vroeger werkte in de drek, nu ben ik een drag .
” Dit heeft Geert Jan in een interview met weekblad Story
met ons gedeeld. Hij hoopt hiermee zijn steun aan de gemeenschap te kunnen laten zien. “ Tegenwoordig worden dragqueens in Nederland geregeld met geweld geconfronteerd. Belachelijk, het is een kunstvorm.
Geert Jan heeft aangeven dat hij absoluut niet bang is voor de reacties die hij mogelijk kan gaan krijgen voor zijn optredens. “ Er zullen heus wel weer reacties komen van mensen die me gaan uitmaken voor homo of zo, wat helemaal niets met dragqueens te maken heeft, maar dat is dan maar zo. Dat kan me echt helemaal niets schelen.

Begeleiding

Het is eigenlijk best grappig om al dat onhandige gedoe in de liefde te aanschouwen, maar de deelnemers van Boer zoekt Vrouw hebben het beslist niet gemakkelijk. Ze worden overspoeld met brieven, ervaren ongemakkelijke beginnende romances, staan onder het publieke oog en dit alles gebeurt te midden van de koeienmest. In de Veronica Superguide Boer zoekt Vrouw -podcast hebben tv-kenner Robin Heerkens en presentator Robbyn Jansen voor je onderzocht of de boeren ondersteuning krijgen in het hele Boer Zoekt Vrouw -circus.
Eerder bij Temptation Island werd al duidelijk dat realityprogramma's niet alleen om amusement draaien. Veel deelnemers van de datingshow bleken later te kampen met psychische problemen. Hoewel Boer zoekt Vrouw iets minder uitdagend is dan Temptation Island, zijn er toch veel indrukken die de boeren moeten verwerken. Boer Geert Jan bevestigt in de Veronica Superguide Boer zoekt Vrouw -podcast dat de boeren daadwerkelijk begeleiding krijgen tijdens het datingproces.