Boer Zoekt Vrouw Bertie maakt bekend waar ze gaat trouwen

Entertainment
door Denise
vrijdag, 05 mei 2023 om 14:56
ontwerp zonder titel 2023 05 05t154750102
Boerin Bertie van Boer Zoekt Vrouw stapt deze zomer in het huwelijksbootje met haar liefde Rosita. Bertie verklapt alvast iets over de dag. "Ik ben blij dat we er niet omheen hoeven te draaien."

Boer Zoekt Vrouw boerin Bertie gaat trouwen

Bertie Steur deed mee in 2014 aan Boer Zoekt Vrouw en vroeg haar grote liefde ten huwelijk in het programma Boerderij in Europa. Bertie mocht nog niks vertellen, aangezien de opnames vorig jaar in mei waren. Nu is ze dan ook blij om het eindelijk met de buitenwereld te delen.
Aan weekblad Weekend vertelt Bertie hoe het huwelijksaanzoek verliep. "Het was echt heel spontaan. Ik had ook geen ring en heb er in een toeristenwinkel eentje voor vijf euro gekocht. Volkomen onverwacht en op een prachtige avond in Frankrijk. Alle ingrediënten om het onvergetelijk te maken. En dat was het. Ze huilde dikke tranen."

Voorbereidingen huwelijk

De voorbereidingen zijn al bezig voor het huwelijk en de locatie is ook al bekend. We trouwen thuis, op ons eiland in Zeeland. "Dat is voor mij thuis. Veel mensen dachten dat we in het buitenland zouden gaan vrouwen. Misschien omdat het aanzoek ook in het buitenland plaatsvond. Maar we willen het eenvoudig houden." Ze weten nog niet van elkaar wat ze gaan dragen tijdens de bruiloft, maar de kleuren passen wel goed bij elkaar. Ze gingen namelijk naar dezelfde winkel voor de huwelijksoutfit. "Wel weet ik dat Rosita voor een jurk heeft gekozen. Zelf ben ik daar geen type voor. Ik heb iets uitgezocht dat echt bij mij past."
zien is nieuwe vriendin boerin bertie 645508777255d